ŠPANSKA KRIMI SERIJA U BARU: Mužu ukrala 1.000 evra da bi njen ljubavnik kupio pištolj za njegovu likvidaciju!
Valton Duraj, Foto: Printscreen/facebook

NE STIŠAVAJU SE STRASTI

ŠPANSKA KRIMI SERIJA U BARU: Mužu ukrala 1.000 evra da bi njen ljubavnik kupio pištolj za njegovu likvidaciju!

Ličina, koji je zadobio četiri prostrelne rane dok je odmarao na trosedu u sopstvenom domu u naselju Ilino, oporavlja se u barskoj Opštoj bolnici

Objavljeno: 10:52h

U Baru se ne stišavaju strasti nakon pokušaja ubistva Nusreta Ličine (41) zvanog Malika, na koga je u četvrtak uveče pucao kosovski Albanac Valton Duraj (21), zaposlen u šušanjskoj pekari “Beli golub”.

Ličina, koji je zadobio četiri prostrelne rane dok je odmarao na trosedu u sopstvenom domu u naselju Ilino, oporavlja se u barskoj Opštoj bolnici. U pritvoru se osim Duraja nalazi i supruga ranjenog, Sabiha, koja je osumnjičena za saučesništvo.

Duraj, maskiran kapuljačom je na Ličinu, u trenutku dok je sedeo za trosedom u dnevnoj sobi svoje kuće, ispalio pet hitaca od kojih je zadobio četiri prostrelne rane – pogođen je u obraz, desnu šaku, levi lakat ali i nogu. Hirur­zi su to­kom ope­ra­ci­je iz­va­di­li dva met­ka iz te­la ra­nje­nog i on nije životno ugrožen, saopštio je direktor barske bolnice dr. Dra­go­sla­v To­ma­no­vi­ć.

Procurelo je da je pokušaj ubistva u porodičnom domu Ličine organizovala upravo Sabiha Ličina (33), rodom iz Tutina, koja je po svoj prilici bila u ljubavnoj vezi sa 12 godina mlađim pekarom.

Nove nezvanične informacije iz istrage ukazuju da je Sabiha čak iz ličnog sefa svog supruga, inače lokalnog privrednika, uzela 1.000 eura koje je Duraju dala za nabavku pištolja kojim je planirana Nusretova likvidacija.

Kao što je “Barski portal” pisao, Duraj je imao privremeni boravak u Baru, a stalno je nastanjen u selu Has, u kosovskoj opštini Prizren.

Valton Duraj i Sabiha Ličina u subotu veče odvedeni su na saslušanje u Više tužilaštvo u Podgorici, gde im je određeno tužilačko zadržavanje od 72 sata.

Nusret Ličina se u Bar doselio iz okoline Berana. Vlasnik je firme koja se bavi kovanom bravarijom, i važi za uspješnog i uzornog poslovnog čovjeka.

Takođe važi za omiljenu osobu među poslovnim partnerima, radnicima i saradnicima.

Osumnjičeni Duraj uhapšen je u Sutomoru dan nakon pokušaja ubistva, i to u autobusu koji saobraća prema Kosovu i Metohiji, dok je pokušavao da pobegne. Pištolj kojim je ranio Ličinu nađen je u jednom apartmanu koji je pekar koristio za stanovanje, nedaleko od kuće porodice Ličina.

BONUS VIDEO: Espreso u obilasku Đavolje Varoši

(Espreso.co.rs/Barskiportal.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.