PRERUŠIO SE U PROSJAKA, PA IZREŠETAO MUŠKARCA PRED ŽENOM I DECOM! Da li ste videli ovog čoveka? Zove se Nikola Jovanović (FOTO)
Foto: MUP CRNE GORE

BRUTALNO!

PRERUŠIO SE U PROSJAKA, PA IZREŠETAO MUŠKARCA PRED ŽENOM I DECOM! Da li ste videli ovog čoveka? Zove se Nikola Jovanović (FOTO)

Mitrović je ubijen pred suprugom i dvoje njihove male dece kada je zaustavio automobil da bi se uključio na magistralni put Bar - Sutomore

Objavljeno:

Policija traga za Nikolom Jovanovićem iz Zaječara, zbog sumnje da je 18. jula ubio Baranina Igora Mitrovića barskom naselju Šušanj, rečeno je nezvanično "Vijestima" u Upravi policije.

Kako dalje navode, identitet osumnjičenog, barska policja utvrdila je desetak dana nakon ubistva nakon prikupljenih materijalnih dokaza iz Forenzičkog centra.

OTKRIVEN UBICA FUDBALERA U KOTORU: Policija je pronašla ključni trag koji dokazuje ko je pucao!

Mitrović je ubijen pred suprugom i dvoje njihove male dece kada je zaustavio automobil da bi se uključio na magistralni put Bar - Sutomore. Ubica mu je iz neposredne blizine, dok je sedeo u autu, ispalio dva metka u glavu i jedan u vrat.

foto: Kurir.rs

Policija je deset dana nakon Mitrovićevog ubistva objavila fotografiju muškarca na biciklu za koga veruju da je ubica. Navodnog ubicu snimile su kamere postavljene nedaleko od mesta na kom je Mitrović ubijen.

Iz Uprave policije tada su pozvali građane da im pomognu i prijave ukoliko ga prepoznaju ili znaju nešto o njemu.

foto: MUP CRNE GORE

Ubijeni Mitrović je u policijskim spisima registrovan pre više od deceniju i po, kao učesnik nekoliko fizičkih obračuna. Jedno vreme je bio pomorac.

Na Mitovića je pucano u trenutku kada je na magistralnom putu Bar- Sutomore zaustavio automobil kako bi njegova supruga izbacila smeće u obližnji kontejner.

Prerušen u prosjaka, sa slamenim šeširom na glavi, ubica je prišao prozoru automobila kojim je upravljao Mitrović i u njega ispalio nekoliko metaka. Potom je pištolj uperio prema Mitrovićevoj supruzi koja je krenula prema autu. Ubica nije povukao obarač već je posle nekoliko trenutaka pobegao na biciklu.

Tih nekoliko sekundi, bilo je dovoljno da se supruga žrtve priseti da je ubicu gledala i ranije u blizini njihove porodične kuće, što je kasnije rekla i inspektorima.

(Espreso.co.rs / Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.