Lupili šakom o sto: Crnogorci uvode veće sankcije Rusiji!

Ekonomski embargo

Lupili šakom o sto: Crnogorci uvode veće sankcije Rusiji!

Ovom odlukom uvode se međunarodne restriktivne mere u odnosu na delovanja koja podrivaju ili ugrožavaju teritorijalni integritet, suverenitet i nezavisnost Ukrajine
Objavljeno: 22:45h

Ovim se ograničava ulazak na teritoriju Crne Gore fizičkim licima koja su odgovorna za aktivno podržavanje ili sprovođenje aktivnosti ili politika koje podrivaju ili ugrožavaju teritorijalni integritet, suverenitet i nezavisnost, odnosno stabilnost ili bezbjednost u Ukrajini, ili koja ometaju rad međunarodnih organizacija u Ukrajini, kao i fizičkim licima povezanim sa njima. Blokirao, anfrendovao, izbrisao iz života: Medvedev otkačio Vujanovića na netu! (FOTO) Naime, Vlada Crne Gore donela je Predlog odluke o uvođenju međunarodnih restriktivnih mera utvrđenih odlukama Saveta Evropske unije.

AP
Ulazak u zemlju zabranjuje se i licima koja aktivno pružaju materijalnu ili finansijsku podršku ruskim donosiocima odluka ili imaju koristi od ruskih donosioca odluka koji su odgovorni za, kako se navodi, aneksiju Krima ili destabilizaciju istočne Ukrajine, ali i onima koji rukovode transakcijama sa, kako se ocenjuje, separatističkim grupama u ukrajinskoj regiji Donbas. Takođe, ograničava se raspolaganje sredstvima i imovinom koja su u vlasništvu, ili pod kontrolom: fizičkih lica odgovornih za delovanja i politike kojima se podrivaju ili ugrožavaju teritorijalni integritet, suverenitet i nezavisnost, odnosno stabilnost ili bezbednost u Ukrajini, ili koja ometaju rad međunarodnih organizacija u Ukrajini, kao i fizičkih ili pravnih lica, odnosno drugih subjekata i tela povezanih sa njima. (Espreso.co.rs / in4s.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.