KO JE KRIV? CRNOGORCI ILI TURISTI? Scena sa OVE PLAŽE je digla društvene mreže na noge! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook / Podgoricki vremeplov

dno!

KO JE KRIV? CRNOGORCI ILI TURISTI? Scena sa OVE PLAŽE je digla društvene mreže na noge! (FOTO)

Na stranici "Podgorički vremeplov" ispod slike ima mnogo komentara jer je scena i više nego odvratna. Crnogorci smatraju da su turisti krivi u potpunosti, a šta vi mislite?

Objavljeno:

Nakon skandala sa ležaljkama u Čanju koji je uzdrmao celokupnu javnost, još jedna scena je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama.

U pitanju je plaža Pecka na Luštici. Ona je doslovno zatrpana gomilom đubreta koje niko ne čisti. Ispod njega, turisti bezbrižno sede kao da je sve u najboljem redu. Imajući u vidu velike vrućine, đubre se sigurno i oseća, a svi se pitaju ko je ovde kriv? Crnogorci što ne vode računa o čistoći plaže ili turisti koji bacaju đubre bez pardona?

- Ovo je plaža Pecka na Luštici blizu Oblatne! Kako se ostavlja smeće, niko ne vodi računa o plaži, da ima kanti za smece verovatno se ne bi ovako ophodili! Pozdrav, piše na Fejsbuku.

POSLE OVOGA, NIKAD NEĆE IĆI U CG! Žena je povela ćerku na plažu, iznajmile su ležaljke, a onda im je sve preselo! (FOTO)

Na stranici "Podgorički vremeplov" ispod sporne slike ima mnogo komentara jer je scena i više nego odvratna. Crnogorci smatraju da su turisti krivi u potpunosti, šta vi mislite?

Ovo su neki od komentara!

- Ta plaža je udaljena kilometrima od svake civilizacije... Nema u blizini kuća ni šankova ni bilo čega. Najbliža prodavnica je minimum 4-5 kilometara udaljena... znači te namirnice se tu donose u kese torbe ili bilo sta ... nisu tu kupljene.

- Ova plaža se čisti 4 puta sedmično !!! Kada su bile kante bio je jos veći haos jer su se trenutno punile, treba promeniti sopstvenu svest, a ne da na uvek bude kriv neko drugi ili komunalno koje u ovom slucaju i vise nego dobro obavlja svoj posao !!!!

- Dok su samo meštani znali za tu plažu i dok se nije moglo lako doći do nje nije bilo smeća...

- Na toj plaži nikada nije bilo kanti, pa je ipak bila čista jer vaspitan narod pokupi za sobom svoje smeće i ostavi plažu kakvu je zatekao. Čistu, napisao je jedan od korisnika Fejsbuka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.