PEKOVIĆ I BOŽOVIĆ OSTALI BEZ LICA I RUKU: Identifikovani mladići koji su stradali u eksploziji kod Tivta
Foto: Dragan Kadić

užas

PEKOVIĆ I BOŽOVIĆ OSTALI BEZ LICA I RUKU: Identifikovani mladići koji su stradali u eksploziji kod Tivta

Policija sumnja da je pištolj pronađen u ruksaku istog kalibra kao onaj kojim je nedavno u Herceg Novom likvidiran Niko Roganović

Objavljeno:

Večernje Novosti pišu da je potvrđeno njihovo pisanje da su dvojica stradalih u stravičnoj eksploziji u kompleksu Župa nadomak Tivta-Nikšićani. Jutros je, Novostima potvrđeno da je reč o Bošku Božoviću (24) i Milana Pekoviću (22) iz Nikšića. Njih su identifikovali članovi porodica.

Kako je saopštila policija odmah posle uviđaja, sumnja se da su oni poginuli prilikom eksplozije naprave koju su pripremali, najverovatnije zbog atentata na pripadnika jednog od kriminalnih klanova, sudeći po svemu na mladića bliskog jednom od dva zaraćena klana iz Kotora, koji živi u blitzini mesta eksplozije. Prilikom detonacije ostali su bez lica i ruku. - U ruksaku u objektu pronađen je i deo garderobe, kao i jedna veća silikonska maska koja se navlači preko glave do ramena i na kojoj postoji imitacija manje i kraće brade”, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore. Tokom uviđaja inspektori su, u unutrašnjosti objekta pronašli ostatke eksplozivne naprave što upućuju na sumnju da je najverovatnije došlo do aktiviranja improvizovane eksplozivne naprave koja je i usmrtila Nikšićane. Policija sumnja da je pištolj pronađen u ruksaku istog kalibra kao onaj kojim je nedavno u Herceg Novom likvidiran Niko Roganović.

Najkasnije u četvrtak znaće se da li je pištolj korišten u ubistvu hercegnovskog ugostitelja, oca Duška Roganovića, koji je pre tri meseca u bombaškom napadu u rodnom gradu ostao bez nogu.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.