Podeli na svoj zid ako si protiv NATO pakta: Crnogorci masovno šeruju ovaj status! (FOTO)

sećanje na mračnu 1999.

Podeli na svoj zid ako si protiv NATO pakta: Crnogorci masovno šeruju ovaj status! (FOTO)

Avioni su u aprilu 1999. na crnogorsko selo Murino bacili 17 bombi. Nije bilo sirena. Poginule su dve devojčice, izbegle s Kosova. Ovih dana Crna Gora priključuje se NATO-u
Objavljeno:

Gordana Krdžić i njena ćerka Ivana Maksimović, u potresnom svedočenju pred Osnovnim sudom u Podgorici, ispričale su kako su u bombardovanju Murina 1999. godine izgubile svoju trinaestogodišnju ćerku i sestru, koje bi, po njima, danas bile žive da su nadležni upozorili građane da će doći do bombardovanja ta varošice. Ameri zovu Crnu Goru u NATO, a ni ne znaju gde se nalazi! (FOTO) Krdžić i Maksimović su tužile MUP Crne Gore, Upravu policije i Ministarstvo odbrane i traže 35.000 evra na ime naknade štete, jer smatraju da su ti organi države mogli da spreče stradanje nedužnih civila u NATO bombardovanju Murina, krajem aprila 1999. godine.

Podijeli na svoj zid ako si protiv Nato pakta!! Oni koji su nas unazadili 50 godina unazad,koji su nas zagadili...

Posted by MURINO on Wednesday, December 2, 2015
poslale sa Kosova u Murino kod babe, kako bi ih sklonili od bombardovanja i pripadnika paravojnih formacija Bizarna Crna Gora: Šta znači broj 29 po Milu i NATO? (FOTO)
Preletela su dva aviona, jedan veoma nisko. Teodora je počela da vrišti, zgrabila sam je i počela da trčim ka najbližoj zgradi. Sakrila sam je ispod stepeništa i htela da se vratim nazad za njih dve, ali je bilo kasno, jer je prodavnicu pogodila bomba Ovo je početak jedne divne alijanse: Crna Gora pozvana u NATO! - Baba ih je našla mrtve i sahranili smo ih zajedno u Murinu. Ona je rekla da tog dana nije bilo sirena, ni obaveštenja da će doći do bombardovanja Murina. Avioni su na Murino bacili 17 bombi.
Vijesti

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.