DETE I BRAČNI PAR NA MESTU MRTVI, DEVOJČICA (5) I TRUDNICA U KRITIČNOM STANJU: Užasna nesreća u Crnoj Gori!
Foto: Filip Plavčić, Beta/Dragan Gojić, Ilustracija

užas

DETE I BRAČNI PAR NA MESTU MRTVI, DEVOJČICA (5) I TRUDNICA U KRITIČNOM STANJU: Užasna nesreća u Crnoj Gori!

Pet osoba je poginulo, a dvoje je teško povređeno u udesu koji se danas dogodio kod Golubovaca, na putu Podgorica-Bar

Objavljeno:

U automobilu koji se kretao iz Bara ka Podgorici bio je bračni par sa detetom koji su stradali u udesu, kao i vozač automobila koji je nailazio iz suprotnog smera. Među stradalima je još jedna osoba.

CDM prenosi reči očevidaca koji kažu da su videli "audi3", koji se kretao prema Baru velikom brzinom. Vozač automobila je, navodno, prema njihovim rečima, izgubio kontrolu nad vozilom, preleteo zeleno razdelno ostrvo i udario "ford" koji se kretao iz pravca Bara ka Podgorici.

Direktor Urgentnog centra doktor Nermin Abdić "Vijestima" je kazao da su u Urgentni blok primljene tri osobe povređene u saobraćajnoj nesreći u Golubovcima, od kojih je jedna preminula.

On je objasnio da je devojčica koja je primljena u KC zadobila teške povrede centralnog dela glave i da je životno ugrožena, a da je povređena trudnica u fazi obrade i da ima povrede grudnog koša.

Prema saznanjima "Vijesti" jedno vozilo kretalo se iz Podgorice ka Baru, a drugo u suprotnom smeru.

CDM prenosi da je do nesreće, po rečima očevidaca, došlo kada se Audi3, koji se kretao prema Baru, zaletio ka Fordu koji je od udarca završio u ogradi nadomak puta.

(Espreso.co.rs / Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.