NASTRADALA TRUDNICA BI DANAS SLAVILA ROĐENDAN: Tuga u porodicama POGINULOG bračnog para, sestrine reči RAZARAJU
Mersin i Eldina, Foto: Prinstcreen/Facebook/mersim97

tuga

NASTRADALA TRUDNICA BI DANAS SLAVILA ROĐENDAN: Tuga u porodicama POGINULOG bračnog para, sestrine reči RAZARAJU

Mladi bračni par Mersin i Eldina izgubili su život u stravičnoj nesreći kod Plava

Objavljeno:

Mladi bračni par Mersin H. (26) i njegova supruga Eldina (20) stradali su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj su život izgubile još dve osobe u crnogorskom mestu Brezojevice, nadomak Plava.

Preminula devojka danas bi proslavila rođendan, a tim povodom oglasila se i neutešna porodica: "Danas je tvoj 21. rođendan. Nedostajete!"

Sestra stradalog mladića objavila je niz zajedničkih fotografija mladog bračnog para uz potresne reči.

- Ti si me pozvao brate moj da sedimo, a sestra se nije nadala da te vidi celog u krvi na nosilima kako duša tvoja ispada pred sestrom tvojom. Volim vas brate. Kako sestra da vam kaže zbogom zauvek, lepote moje. Sestra vam želi najlepši dženet ovog sveta - napisala je skrhana sestra.

Mersin i Eldina
Mersin i Eldinafoto: Prinstcreen/Facebook/mersim97

Kako dalje navodi, nedostaju joj sve više.

- Noćas nebo na tebe miriše, duša sa uzdahom poruku ti piše, noćas šapućem sve tiše i tiše, jer mi nedostaješ sve više i više - napisala je ona.

Kako je "Blic" ranije pisao, cela Crna Gora zanemela je nakon vesti o tragediji u mestu Brezojevica, na izlazu iz Plava, kada su u direktnom sudaru dva automobila poginule četiri osobe iz Plava.

Nastradali su bračni par iz Plava, mladić koji je takođe iz Plava i snimatelj RTV "Glas Plava".

Iako su se nekoliko sati lekari Kliničko-bolničkog centra u Beranama borili da ga spasu, teško povređeni snimatelj RTV "Glas Plava" Mirza M. podlegao je povredama.

Tako se tragični bilans kobne nesreće popeo na četiri žrtve.

Direktan sudar zbog preticanja

Jedinac roditelja, mladi Nero C, omiljeni momak iz čaršije, preminuo je u Domu zdravlja u Plavu. Muškarac i žena čija reanimacija nije uspela su mladi bračni par - Mersin H. i njegova supruga Eldina.

Inače, saobraćajna nesreća se dogodila oko 19.35 sati kada je došlo do direktnog sudara dva automobila, po svoj prilici zbog brze vožnje i preticanja. O celom događaju postoji više verzija, ali se pouzdano zna, a o tome govore i smrskana vozila, da su se dva automobila doslovce ''zakucala'' jedan u drugog.

- Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je Mirza snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i došli do Brezojevica nadomak grada, dok je snimao kolonu svatova došlo je do direktnog sudara - naveo je tada izvor.

Tvrdi da su nakon stravičnog praska automobili poleteli u vazduh, a da je jedno vozilo doslovce proletelo ispod njih. U njemu je povređen vozač star oko 60 godina, koji je imao sreću da preživi tragediju od koje je zanemela cela Crna Gora...

"Odjekivale su sirene, jezivo veče u Plavu"

- Bilo je jezivo večeras u Plavu. Odjekivale su sirene, svetlele su rotacije policijskih i ambulantnih vozila. Pometnja na sve strane... Muka jedna. Bili su dobra deca - rekao je tada jedan Plavljanin.

Jezivo je bilo i u Beranama dok su pod rotacijama velikom brzinom transportovani stradali mladi ljudi u Klinički centar, gde su čekale spremne hirurške ekipe i lekari raznih specijalnosti.

Zbog ove stravične nesreće u Plavu su utorak, sreda i četvrtak odnosno 26, 27. i 28. decembar 2023. godine bili proglašeni za dane žalosti.

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso/ Blic/ I.O/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.