USKA HALJINA SA NIKAD DUBLJIM ŠLICEM,OBLINE DA RASPALE MAŠTU...Prizor iz VRTIĆA u Beranama će vas PATOSIRATI (FOTO)
Vrtić, Ilustracija, Foto: Petar Aleksić

hit!

USKA HALJINA SA NIKAD DUBLJIM ŠLICEM,OBLINE DA RASPALE MAŠTU...Prizor iz VRTIĆA u Beranama će vas PATOSIRATI (FOTO)

Jedan tata čije dete očigledno ide u taj vrtić je napisao: "Njena vizija zavođenja je baš inspirativna za sve nas koji čekamo ispred vrtića"

Objavljeno:

U JP "Radmila Nedić" u Beranama osvanula je maketa direktorke ove ustanove sa posvetom, a koju je postavilo, kako se navodi, osoblje vrtića, piše Berane online.

„Draga direktorka, želimo da Vam izrazimo iskreno poštovanje i zahvalnost za Vašu predanost i vođenje vrtića sa izvanrednom stručnošću i posvećenošću. Vaša vizija i vođenje su inspirativni za sve nas“, stoji u opisu.

Na maketi je direktorka u kožnoj haljini sa dubokim šlicem i isturenom nogom.

Vest je izazvala brojne komentare, a među njima i ovaj "uz svo uvažavanje dotične ne mogu da se ne zapitam, kome se to ostavljaju deca.. Ako je ovo svest tih vaspitačica u njihovim rukama bi bio rizik i većim a ne makanjama". "Zar nemate nijednu istorijsku ličnost iz Berana već promovišete beznačajne?", "Pomislih u trenutku da je 1. april"...

Dok je jedan tata čije dete očigledno ide u taj vrtič napisao "Njena vizija zavođenja je baš inspirativna za sve nas koji čekamo ispred vrtića".

Mada, i jedan poprilčno dug komentar bio je posvećen odbrani direktorke: "Bravo za kolektiv i za Marinu ... umesto da se radujete uspehu zasluženom i odate poštovanje, vi zlobite... Mnogi ni obično domaćinstvo vodit ne umeju, a kamo li ovako uglednu ustanovu... mnogi o jednom detetu brigu vodit ne znaju , a ni vaspitat .. Bravoo za sve zaposlene u JPU Radmila Nedic i za direktorku..". Bilo je i onih koji su pohvalili direktorkin stil oblačenja.

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

(Espreso/ Berane online/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.