OD LUTALICE DO INTERNET ZVEZDE: Pas sa Balkana postao PLANETRANO poznat i sada živi NAJBOLJI ŽIVOT u Čikagu (VIDEO)
Pas, Foto: Printscreen/TikTok/_maggiejo__

obrt

OD LUTALICE DO INTERNET ZVEZDE: Pas sa Balkana postao PLANETRANO poznat i sada živi NAJBOLJI ŽIVOT u Čikagu (VIDEO)

Pas lutalica pratio Amerikanke po Crnoj Gori, pa sada živi svoj najbolji život u Čikagu

Objavljeno:

Devojke iz Amerike na dugom proputovanju Evropom biciklima, prošle su i kroz Crnu Goru, gde su boravile par dana, a na kraju je sve poprimilo filmsku priču, sa srećnim krajem.

Magi i Miv su naišle na psa lutalicu, tokom boravka u Crnoj Gori, koja im je neplanirano prirasla srcu, i na kraju završila preko okeana, u "srpskom" gradu, Čikagu. A sve je počelo kada su je pomazile i nahranile.

Četiri dana stalno bila uz njih

Međutim, nisu se nadale da će ih vesela kuca pratiti naredna četiri dana po zemlji! Na kraju je dobila ime Monte, i sudeći po snimcima, uživa u čarima Amerike.

No, krenimo redom - kako je Monte uopšte došla do Amerike?

@_maggiejo__

So we fell in love with a stray dog… We call her Monte and she loves pets. We thought it was crazy when she stayed with us for a couple miles, but as the miles add up, we can’t believe she is still with us. We have tried many times to lose her, but every time we think she fell behind she shows up. She’s full of fleas and ticks, but all she’s wants is love and maybe a little bit of our snacks ;)

♬ original sound - Maggie Jo

Devojke iz Čikaga nisu znale šta da rade s njom te su očekivale da će vesela kujica s vremenom odustati od šetnje za njima. Ali, to se nije dogodilo.

Tokom kretanja sa devojkama, ponekad je išla pored njih, a nekada se vozila u improvizovanoj korpi, napravljenoj od gajbice.

Pratila ih po zemlji

Čak i kad bi postavile šator i kampovale po noći, ona je bila s njima. Znale su da je moraju odvesti kod veterinara kako bi se barem rešila buba i krpelja. Nakon toga im je plan bio da plate lečenje, sterilišu je i daju na udomljavanje nekome od lokalaca, piše "CDM".

Tokom oporavka odlučile da je povedu

Dok se oporavljala od operacije, kujica je bila na privremenom smeštaju.

Međutim, Miv i Megi nisu mogle samo tako da je ostave.

@_maggiejo__ It was a long journey for Monte, but she’s back home in the United States ##foryoupage##fyp##dogrescue##dogsoftiktok##cycletour##traveldog ♬ original sound - Maggie Jo

Dale su joj ime Monte, i u tih nekoliko dana zaljubile su se u nju. Izvadile su joj pasoš i povele je sa sobom kući. Monte sada živi svoj najbolji život u Čikagu. Sudeći po snimcima, ona polako i sigurno postaje zvezda društvenih mreža.

Od psa koji je spavao gde stigne, Monte je postala veseo i razdragan pas.

Snimci koji su nastali tokom boravka dve Amerikanke u Crnoj Gori, a na kojima se vidi Monte, postali su viralni hit na TIkToku.

Sudeći po snimcima nastalim u Americi, Monte je brzo adaptirala i stekla nove prijatelje, te podjednako uživa sa Megi i Miv, kao što je to bio slučaj tokom obilaska Crne Gore.

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.