"DEDA JE IZGLEDA KRENUO DA...": Starijem paru se pokvarila LADA u PODGORICI, a SCENA nasmejala CEO BALKAN (FOTO)
Foto: Profimedia

PRELEPO

"DEDA JE IZGLEDA KRENUO DA...": Starijem paru se pokvarila LADA u PODGORICI, a SCENA nasmejala CEO BALKAN (FOTO)

Na stranici "Podgoricki_vremeplov" nedavno je osvanula fotografija bake i deke koji su se našli u ulozi pravih automehaničara

Objavljeno:

Fotografija dvoje starih ljudi nastala u Crnoj Gori, oduševila je mnoge ljude širom Balkana onda kada se pojavila na Instagramu. Uz divljenje baki sa fotografije, mnogi su se složili da originalniji prizor odavno nisu videli.

Na stranici "Podgoricki_vremeplov" nedavno je osvanula fotografija bake i deke koji su se našli u ulozi pravih automehaničara, onda kada im se na ulici pokvarila "lada". Zbog "uloga" koje su podelili među sobom, prikupili su brojne simpatije.

"Deda dodavao alat babi da popravlja" stoji u opisu same fotografije na ovoj Instagram stranici.

Kako se može videti, stariji par je, verovatno usred kvara na automobilu bio prinuđen da stane na trotoar i da vidi u čemu je problem. Ono što je mnoge oduševilo bio je prizor gde se iznad podignute haube automobila podgoričkih tablica nalazila baka, a ne deka. On je bio zadužen za manju asistenciju.

"Baba mehaničar sa iskustvom"

Popravljajući kvar na haubi, baka je svojim postupkom oduševila sve, pa su se tako ispod fotografije našli su brojni lepi ali i duhoviti komentari.

"Baba završila mašinsku, deda trgovinsku školu", "E ovako nešto odavno nismo videli ovo je za ovako veliki lajk", "Svaka čast za gospođu, treba pomoći starim ljudima", "Ulepšaste mi dan", "Baba mehaničar sa iskustvom! Bravo baba", "Kralj i kraljica", "Žena pomorca", "Deda je izgleda krenuo da sedne u auto dok ona popravi", "Kao da vidim mog muža i mene..", "On da sedi, onda da popravlja", bili su samo neki od komentara.

Bonus video: BAKA I DEKA POGINULI NA LICU MESTA, A MLAĐA UNUKA (9) PREMINULA U BOLNICI! Njena starija sestra prebačena u urgentni centar

01:53

BAKA I DEKA POGINULI NA LICU MESTA, A MLAĐA UNUKA (9) PREMINULA U BOLNICI! Njena starija sestra prebačena u urgentni centar

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.