"DOĐITE DA VIDITE ŠTA JE PAKAO": Potpuni KOLAPS na aerodromu u Podgorici
Podgorica, Foto: Printscreen/Facebook/Alexandar Dragicevic

kolaps

"DOĐITE DA VIDITE ŠTA JE PAKAO": Potpuni KOLAPS na aerodromu u Podgorici

Iz Aerodroma Crne Gore za Vijesti je rečeno da postoje ograničenja u kvalitetu usluge koja su direktno uslovljena stanjem infrastrukture

Objavljeno:

Vest da je na podgoričkom aerodoromu kolaps i da nema osoblja koje bi usmeravalo putnike objavio je građanski aktivista Aleksandar Dragićević na Fejsbuku.

Iz Aerodroma Crne Gore za Vijesti je rečeno da postoje ograničenja u kvalitetu usluge koja su direktno uslovljena stanjem infrastrukture.

- Dođite u Crnu Goru dragi turisti, da vidite šta je pakao. Na PG aerodromu kolaps, nema osoblja da usmerava, vidi se pre par sati da će nastati frka. Apeluju putnici da se pošalje neko da usmerava, kad je već frka nastala sat vremena posle apela, pošalju jednog što ne zna engleski i onda tek nastaje pakao. Što ne vidite još nepoznatog partijskog kadra da ubacite da totalno začepimo - rekao je Dragićević

Aerodrom
foto: Printscreen/Facebook/Alexandar Dragicevic

Aerodromi Crne Gore su saopštili da su aerodromi Crne Gore u mogućnosti da bezbedno opslužuju sve potrebe dolaznog saobraćaja, uz ograničenja u kvalitetu usluge koja su direktno uslovljena stanjem infrastrukture.

- Sistemska infrastrukturna ulaganja zahtevaju opredeljenje vlasnika u smislu nosioca razvoja - kažu za iz Aerodroma Crne Gore.

Podsetimo, juče je i tivatski aerodrom pokazao sve poteškoće s kojima se suočava.

(Espeso/Telegraf biznis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.