U JOVANA (27) SASULI ČETIRI PROJEKTILA: Novi detalji SAČEKUŠE, Cetinjanin blizak sa KAVČANIMA?
Crnogorska policija, Foto: Profimedia

KAVAČKI KLAN?

U JOVANA (27) SASULI ČETIRI PROJEKTILA: Novi detalji SAČEKUŠE, Cetinjanin blizak sa KAVČANIMA?

Ranjen je u predelu grudnog koša i u obe ruke

Objavljeno:

Policija nije uspela da otkrije ko je juče ujutro, oko 8.40 sati, povukao oroz automata i osuo rafalnu paljbu ka Cetinjaninu Jovanu Vujoviću (27), teško ga ranivši.

Napadači su ga sačekali kada je krenuo ka servisu svog oca – objektu uz magistralni put Cetinje-Budva, nedaleko od izlaza iz grada.

Iz Uprave policije “Vijestima” je nezvanično rečeno da su dvadesetsedmogodišnjaka pogodila četiri projektila – ranjen je u predelu grudnog koša i u obe ruke.

“Vijesti” saznaju da je jedan projektil prošao tik uz srce Vujovića.

On je, nakon ukazivanja pomoći, iz cetinjske bolnice transportovan u Klinički centar u Podgorici.

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: Printscreen/Youtube/Dnevne novine Dan

Napadači, koji su vatru otvorili iz “klia”, pobegli su ka Budvi, a inepektori su nekoliko kilometara dalje, na Obzovici, pronašli zapaljen automobil i u njemu automatsku pušku.

Sagovornik iz Uprave policije kazao je da je Vujović u policijskim evidencijama registrovan kao blizak organizovanoj kriminalnoj grupi “kavači”.

Policija je nezvanično saopštila da u saradnji sa nadležnim tužilaštvom čine sve da rasvetle krivično delo u kom je Vujović ranjen.

Oni su juče satima izuzimali tragove sa lica mesta, ali i lokacije na kojoj je pronađen zapaljeni automobil, a pregledali su i snimke nadzornih kamera, koji će im, kako se veruje, pomoći u istrazi.

Bonus video:

01:36

ŠOKANTNA IZJAVA ADVOKATA: Zemunski klan je nastao NAKON UBISTVA ZORANA ĐINĐIĆA! Za Kurir TV otkrila pravo ime ozoglašene grupe

(Espreso/ Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.