"BOLJE DA SI KOPAO KANALE": Mora po "STOTI" put da fotka devojku, a ceo region PLAČE od SMEHA zbog URNEBESNOG videa
Problemi muškarca, Foto: PrintScreen/ Instagram/ podgoricki_vremeplov

"muški problemi"

"BOLJE DA SI KOPAO KANALE": Mora po "STOTI" put da fotka devojku, a ceo region PLAČE od SMEHA zbog URNEBESNOG videa

Zbog njegove reakcije ali i učestalosti ovakvih situacija, mnogi su se poistovetili sa njim

Objavljeno:

"Postoji legenda da se jedan muškarac nije smorio dok je slikao devojku 1.001 put", rečenica je koja opisuje jednu od današnjih "žrtvi" muškaraca u muško - ženskim odnosima, ali i komentar koji se nalazi ispod video snimka koji je zbog svog sadržaja nasmejao region.

Na Instagram stranici "Podgoricki_vremeplov" objavljen je video u kom se može videti mladić koji je neverovatno smoren zbog svoje obaveze da iz dvadesetog puta napravi dobru fotografiju devojke koja je s njim. Zbog njegove reakcije ali i učestalosti ovakvih situacija, mnogi su se poistovetili sa njim.

Kako se može videti na video snimku, mladić i devojka nalazili su se na brdu sa kog se mogla videti cela panorama grada. Želevši verovatno da joj slika ispadne baš onako kako je zamislila, devojka je, nakon što ju je mladić već slikao, pogledala fotografije na telefonu i ubrzo zatim opet vratila mobilni u njegove ruke za novu rundu slikanja.

Međutim, reakcija mladića dok je devojka gledala svoje fotografije pravi je hit - mladić je čučnuo i pognuo glavu kao da je u najgorim mukama. Ipak, iako vidno smoren, morao je opet da uzme mobilni telefon i počne sve ispočetka.

"Brat smišlja testament"

U komentarima su mnogi u šali objasnili da isto preživljajvaju svaki dan, i da shvataju zašto mladiću nije do života.

"Pogled tipa 'Šta će meni ovo u životu?'", "Sve znam prijatelju kako ti je potpuno te razumem", "Tačno me prođe jeza kroz kičmu kad videh ovo", "Brat smislja testament", "Bolje da si kopao kanale negde prijatelju", "Napraviš 700 slika i nijedna ne valja", "Podrška za palog brata", "Kukavac", "Nisi sam sokole", "Današnji izlasci i romantika", bili su samo neki od mnogobrojnih šaljivih komentara.

Bonus video:

16:13

Brak im nije vredeo pi*ljivog boba! Saška Karan OTKRILA šta je videla pre KRAHA ljubavi Dalile i Dejana

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.