NAPAO KONOBARE, OTIŠAO PO ORUŽJE I POČEO DA PUCA PO GOSTIMA KAFIĆA: Otkriveni DETALJI krvavog pira u Podgorici!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ubistvo u podgorici

NAPAO KONOBARE, OTIŠAO PO ORUŽJE I POČEO DA PUCA PO GOSTIMA KAFIĆA: Otkriveni DETALJI krvavog pira u Podgorici!

Prema saznanjima “Vijesti”, očevici ubistva policijskim inspektorima ispričali su da je Nikić, nešto oko 22 sata, burno reagovao zbog kafanskog ceha, obrušivši se na konobara

Objavljeno:

Podgoričanin Igor Nikić (42) pre dve noći se, nakon svađe sa konobarom podgoričkog “Barley paba”, fizički sukobio sa dvojicom gostiju tog lokala, a kada je izvukao deblji kraj pošao je za oružje, vratio se u kafić i hicem iz pištolja usmrtio Dragana Ševaljevića (40).

Nikić je juče višoj državnoj tužiteljki Andrijani Nastić priznao da je u subotu veče, oko 22.15 sati, pucao u Ševaljevića.

Nakon saslušanja, tužiteljka mu je odredila zadržavanje do privoda sudiji za istragu podgoričkog Višeg suda, koji će odlučivati o njenom predlogu - da osumnjičenog za ubistvo pošalje u Istražni zatvor.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen

Prema saznanjima “Vijesti”, očevici ubistva policijskim inspektorima ispričali su da je Nikić, nešto oko 22 sata, burno reagovao zbog kafanskog ceha, obrušivši se na konobara.

- Ispričali su i da su se Ševaljević i L. koji je bio sa njim u društvu, umešali u sukob i da je Nikić, nakon verbalnog konflikta, u fizičkom obračunu sa njima izvukao deblji kraj, nakon čega je izašao iz kafića. Nakon par minuta, vratio se naoružan i počeo da puca. Prema njihovim iskazima, ispalio je šest ili sedam hitaca, od kojih je jedan pogodio Ševaljevića, nanoseći mu smrtonosnu povredu, a potom je pobegao - tvrdi sagovornik blizak istrazi.

Drugi sagovornik rekao je da se Nikić, nakon nekoliko sati bekstva, oko tri sata posle ponoći, taksijem dovezao do podgoričkog Centra bezbednosti, gde se predao.

Prethodno, inspektori su u naselju ispod Gorice, nadomak jednog hotela, pronašli “seat” kojim je pobegao nakon zločina.

Iz Uprave policije zvanično su saopštili da je Nikić, za kojim su intenzivno tragali - “u ranim jutarnjim časovima pristupio u službene prostorije”.

- Gde je lišen slobode po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Do sada preduzete radnje ukazuju da je ovom događaju prethodio verbalni i fizički konflikt I. N. sa jedne strane i D.Š. i još jednog lica sa druge strane - saopštili su iz te bezbednosne institucije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.