SPOPAO DEVOJČICU, PA GA DESETORICA PRETUKLA I ZAROBILA: Šok slučaj kod KOMŠIJA, iskaz osumnjičenog će vas ŠOKIRATI!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

zlostavljanje

SPOPAO DEVOJČICU, PA GA DESETORICA PRETUKLA I ZAROBILA: Šok slučaj kod KOMŠIJA, iskaz osumnjičenog će vas ŠOKIRATI!

Konstatuju da iz tih dokaza dovedenih u međusobnu vezu, proizilazi osnovana sumnja da je okrivljeni L. M. izvršio krivično delo stavljeno mu na teret optužnicom, a što je osnovni preduslov da bi se prema nekom odredio, a samim tim i produžio pritvor

Objavljeno:

Okrivljeni za nedozvoljene polne radnje M.L. ispričao je u tužilaštvu da je pod dejstvom alkohola neprimereno dirao maloletnu devojčicu, nakon čega ga je desetak osoba pretuklo i zarobilo do dolaska policije.

Taj optuženi ostaje iza rešetaka, nakon što je Apelacioni sud kao neosnovanu odbacio žalbu njegovih branilaca, na rešenje da mu se produži pritvor.

U obrazloženju takve odluke, sudije citiraju i detalje iz optužnice Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, odnosno izjavu okrivljenog.

Navode da je tokom saslušanja on ispričao da je kritičnog dana bio angažovan od strane filmske ekipe “da dovede konja u vlasništvu svog komšije”, ali da je da je tokom celog dana konzumirao rakiju - oko litar i po...

Rekao je, kako piše, da je sedeo na klupi i da je u jednom trenutku pored prošla devojčica stara, “po njegovoj proceni, oko 10 godina”, nakon čega ju je obuhvatio oko pojasa, seo u krilo i neprimereno pipao.

- Tvrdeći da je bio pod dejstvom alkohola i da ne zna zašto je to uradio, navodeći da je devojčica ustala i pobegla, da je i on krenuo da beži, ali ga je ekipa, njih oko 10 , uhvatila i tukla a zatim i zadržala na licu mesta do dolaska policije - navodi se u spisima Tužilaštva, koje citiraju sudije Apelacionog suda.

Dodaje se da su i šest svedoka “na uverljiv, dosledan i detaljan način opisali svoja saznanja vezana za kritični događaj”.

1 / 8 Foto: Profimedia

Konstatuju da iz tih dokaza dovedenih u međusobnu vezu, proizilazi osnovana sumnja da je okrivljeni L. M. izvršio krivično delo stavljeno mu na teret optužnicom, a što je osnovni preduslov da bi se prema nekom odredio, a samim tim i produžio pritvor.

Bonus video:

00:24

Trenutak likvidacije škaljarca na Pagu

(Espreso/Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.