MISTERIJA u Beranima: Dečak (15) sedma žrtva pogubnog virusa?
Foto: Stock

epidemija uzima danak

MISTERIJA u Beranima: Dečak (15) sedma žrtva pogubnog virusa?

Klinički nalaz budi sumnju da se radi o infekciji
Objavljeno: 20:53h

Dečak V. J. (15), iz Berana, koji je preminuo u Urgentnom centru Opšte bolnice u Beranama, žrtva je virusa? Klinički nalaz budi sumnju da se radi o infekciji, da li o virusnoj ili bakterijskoj, ne možemo tačno reći.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

S obzirom na to da je pored pluća bilo zahvaćeno i srce, sumnjamo da je u pitanju virusna infekcija i dečak je, nažalost, preminuo uprkos nadljudskim naporima lekara da ga spasu. Svima nam je to teško palo, kaže direktor Opšte bolnice u Beranama dr Budimir Dabetić, povodom tragedije porodice Jokić iz prigradskog naselja Buče u Beranama.

Prema pouzdanim izvorima, porodica je nesrećno dete u subotu pre podne dovela kod lekara pedijatra, ali kod njega tada nisu dijagnostikovane promene na plućima i srcu, koje će desetak sati kasnije dovesti do tragičnog ishoda.

Da li je dečak sedma žrtva gripa, ostaće nepoznanica, jer nije rađena obdukcija. Prema poslednjem izveštaju Instituta za javno zdravlje Crne Gore, od posledica gripa od 26. septembra 2016. do 1. januara 2017. godine, preminulo je šest osoba.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.