MAFIJAŠKA TVRĐAVA POD ZEMLJOM: Pored kuće vođe kotorskog kavačkog klana otkriveno tajno skrovište! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Dan .WebVideo

izgleda kao kanalizacioni šaht

MAFIJAŠKA TVRĐAVA POD ZEMLJOM: Pored kuće vođe kotorskog kavačkog klana otkriveno tajno skrovište! (VIDEO)

U blizini kuće Kotoranina Radoja Zvicera, koji slovi kao jedan od vođa kotorskog kavačkog klana, nalazi se skriveno sklonište, koje bi moglo biti jedan od štekova osumnjičenih za najteža krivičnih dela
Objavljeno:

Sklonište se nalazi u blizini kuće Radoja Zvicera, a poklopac od ulaza u podzemni objekat koji je ukopan petnaestak metara, maskiran je tako da izgleda kao kanalizacioni šaht.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Radi se o objektu dobro skrivenom u obližnjoj šumi. Ulaz je maskiran lažnom šahtom koja je prekrivena travom ilišćem, kao da se radi o kanalizacionom otvoru.

Na snimcima koji je dostavljen redakciji podgoričkog lista "Dan", vidi da se u skrovištu još uvijek nalaze ćebad, torbe,majica i drugi predmeti na kojima bi mogli biti DNK tragovi.

foto: Printscreen/Youtube/Dan .WebVideo

Na snimcima se vidi kako nekoliko mladića ulazi u skrovi­šte ukopano 15 metara ispod zemlje. Kada su pomerili poklopac videle su se stepenice, a unutra podzemni hodnici. Iz hodnika se ulazi u prostoriju u kojoj se vide ćebe, jakna i druge stvari.

Ta činjenica dokazuje da je sklonište i dalje u funkciji i da je verovatno poslužilo nekim od kriminalaca nakon krvavih obračuna između kotorskih klanova.

S obzirom na to da se sve ove stvari još nalaze u objektu jasno je da ga policija nije otkrila, jer bi u suprotnom predmeti bili izuzeti zbog DNK analiza.Građani su u blizini skloništa viđali nepoznate ljude za koje pretpostavljaju da su obezbeđivali podzemni objekat koji datira još iz doba bivše SFRJ, navodi Dan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.