OKONČANA AKCIJA "ĆIRO"! Jednoj osobi u Sarajevu zaplenjeni DROGA i ORUŽJE
Ilustracija, Foto: Profimedia

akcija "ćiro"

OKONČANA AKCIJA "ĆIRO"! Jednoj osobi u Sarajevu zaplenjeni DROGA i ORUŽJE

Operativno-taktička akcija “Ćiro” sprovedena je pod nadzorom Tužilaštva Kantona Sarajevo, prema naredbi Opštinskog suda u Sarajevu

Objavljeno: 13:13h

Pripadnici Federalne uprave policije uhapsili su na području grada Sarajeva osobu inicijala A.M. (37) osumnjičenu za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojne droge i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz ove uprave.

Ova osoba se sumnjiči da je duži vremenski period nabavljala opojnu drogu u količinama od jednog kilograma i više, te je prepakivalo i dalje distribuisalo radi sticanja protivpravne imovinske koristi, piše Srpskainfo.

Policija je u pretresu stana i pratećih objekata koje ovo lice koristi pronašla više od 2,5 kilograma amfetamina, vage za precizno vaganje, te pribor za pakovanje i prepakivanje droge.

Pronađeno je i vatreno oružje, municija različitih kalibara, puščana cev sa mehanizmom, kundaci i drugi metalni dijelovi za oružje, radio stanica i ostali predmeti i tragovi koji će se koristiti u krivičnom postupku.

Operativno-taktička akcija “Ćiro” sprovedena je pod nadzorom Tužilaštva Kantona Sarajevo, prema naredbi Opštinskog suda u Sarajevu.

1 / 13 Foto: Profimedia

Uhapšeno lice je, nakon kriminalističke obrade u prostorijama Federalne uprave policije, predato Tužilaštvu Kantona Sarajevo, uz izveštaj o krivičnom delu.

Bonus video:

00:44

Pogledajte kako je Kristijan na dan žena izvređao lepši pol!

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.