ISPRED HITNE POMOĆI ODIGRALA SE PRAVA DRAMA: Žena pretila da će se UBITI!
Ilustracija, Foto: RINA

PREBAČENA U BANJLUKU NA LEČENJE

ISPRED HITNE POMOĆI ODIGRALA SE PRAVA DRAMA: Žena pretila da će se UBITI!

- Prilikom intervencije ni to lice ni policijski službenici nisu povređeni – kazali su iz policije za portal InfoBijeljina

Objavljeno: 18:52h

Žena čiji su inicijali A.B. (34) danas je, ispred bijeljinske Službe hitne medicinske pomoći, držeći nož na svom vratu, pretila da će se ubiti.

U tome su je sprečila dvojica policajaca, koji su joj razgovorom odvratiti pažnju, a zatim je razoružali, prenosi Srpskainfo.

Oko 15 časova, Policijskoj stanici Bijeljina 2 prijavljeno je da, u to vreme nepoznata žena, ispred prostorija Hitne pomoći drži nož na svom vratu, preteći da će izvršiti samoubistvo.

-Upućena je patrola policije, koja je razgovorom uspela da delimično smiri lice, te da joj odvrati pažnju, nakon čega su uspeli da je razoružaju i stave je pod kontrolu – rečeno je iz policije.

Potom je utvrđeno da se radi o A.B. (1988.), koja je nakon specijalističkog pregleda upućena na medicinsko lečenje u Banjaluku.

- Prilikom intervencije ni to lice ni policijski službenici nisu povređeni – kazali su iz policije za portal InfoBijeljina.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.