GRIZE DRUGARE IZ KLUPE, ČUPA I TUČE VASPITAČICE: Mališan iz Bosne svojim ponašanjem teroriše ceo vrtić! (FOTO)
Foto: Shutterstock

napast u vrtću!

GRIZE DRUGARE IZ KLUPE, ČUPA I TUČE VASPITAČICE: Mališan iz Bosne svojim ponašanjem teroriše ceo vrtić! (FOTO)

Mališani jednog banjalučkog vrtića svakodnevno se suočavaju sa agresivnim drugarom koji ih tuče, a vaspitačice čupa za kosu i ujeda..
Objavljeno:

Ovakvo ponašanje sve je češća pojava među decom predškolskog uzrasta sa kojim se suočavaju i druga obdaništa u Srpskoj. Roditelji čija dece borave u ovom vrtiću, koji radi u okviru banjalučkog Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, već mesecima apeluju na to da ovaj problem bude rešen.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Uplašeni za decu odlučili su da pišu i peticiju kako bi agresivni dečak bio udaljen iz te ustanove, piše Glas Srpske.

foto: Shutterstock

- Udara ih neprestano. Kući dolaze sa modricama i ogrebotinama. Ujeda tete i čupa ih za kosu. Niko mu ništa ne može - priča ogorčeno jedan od roditelja koji je zahtevao da mu se ne objavi ime, piše Glas Srpske. Pomoćnica direktora banjalučkog Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Mira Galić kaže da su upoznati sa ovim slučajem.

Manija Crnog petka: Šta sve SAMO DANAS možete da pazarite za male pare!

- Pratimo ovo, kao i svako drugo dete koje ima problema u ponašanju. To ćemo i ubuduće raditi i sigurno da ćemo poštovati Konvenciju o pravima deteta i struku, te iznaći najadekvatnije rešenje - istakla je Galićeva.

Agresivno ponašanje među decom predškolskog uzrasta je kompleksan problem o kojem mnogi nerado govore. Međutim, direktorica vrtića "Radost" u Prijedoru Dušanka Božić ne krije da su u poslednje dve godine imali dvoje mališana kod kojih je uočeno agresivno ponašanje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.