PREMINULA DIJANA MILANOVIĆ, TUGA!
Smrt, Foto: Profimedia

NAJTEŽE VESTI

PREMINULA DIJANA MILANOVIĆ, TUGA!

Za ovu mladu ženu skoro svakodnevno je organizovano dobrovoljno davanje krvi

Objavljeno:

Preminula je Dijana Milanović (30) iz Banjaluke, majka jednogodišnje bebe, koja se skoro mesec dana borila sa teškim posledicama korona virusa.

Pacijentkinja je preminula danas u 13.32 od posljedica teškog oblika bolesti COVID-19, uprkos naporima naših lekara da joj spasu život - rekli su za Srpskainfo u UKC RS.

Podsećamo da je ova mlada majka jednogodišnje devojčice pozitivna na korona virus od početka novembra. Za ovu mladu ženu skoro svakodnevno je organizovano dobrovoljno davanje krvi.

"Sve je izgledalo kao obična prehlada"

Prvi znaci Dajanine bolesti pojavili su se 31. oktobra, kod Svetog Luke. Milanovići su slavili sa njenim bratom, kada se Dajana prvo požalila da joj je vruće, a potom da je veoma umorna i iscrpljena.

- Otišli ​​smo kući ranije nego što smo planirali, a kada smo legli u krevet, Dajana je rekla da neće ići ujutru na posao jer se ne oseća dobro. Ali, sve je izgledalo kao obična prehlada ili grip, ili umor zbog obaveza - rekao je ranije za Srpskainfo Dajanin suprug Goran.

Kaže da u početku nije ni pomislio da Dijana ima krunu. A kasnije, kada je test potvrdio da je kovid pozitivan, verovao je da će se njegova žena izboriti sa bolešću za nekoliko dana.

– Kada je ostala u bolnici, samo sam joj mahnuo i rekao „ćao”. Nadao sam se da ću te videti za dan ili dva. Ali, sutradan je završila na intenzivnoj nezi - ispričao je Goran.

Nakon toga je samo jednom video svoju ženu, kroz staklenu pregradu. Bila je nepomična, bez svesti, intubirana.

(Espreso/Banjaluka.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.