Katastrofa u Doboju: Nudio joj posao preko Fejsbuka, pa je namamio u stan i silovao!
Foto: Shuterstock

užas!

Katastrofa u Doboju: Nudio joj posao preko Fejsbuka, pa je namamio u stan i silovao!

Policija u Doboju uhapsila je S.Đ. zbog sumnje da je silovao jednu devojku koju je fotografisao bez odeće, pa pretio da ne sme nikom reći da ga poznaje
Objavljeno:

Devojka se sa njim upoznala preko Fejsbuka. S.Đ. joj je jednom prilikom saopštio da joj je pronašao posao i pozvao je u svoj stan gde je navodno trebalo da se sretne sa budućim poslodavcem, navodi se iz Centra javne bezbednosti Doboj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada su ušli u stan, S.Đ. je zaključao ulazna vrata i nakon kratkog neprimerenog razgovora uhvatio ju je za kosu i odvukao u drugu prostoriju gde ju je napastvovao. Devojka je od straha bila doslovno paralisana, a nije ga omelo ni to što je plakala i molila da prestane.

U jednom momentu joj je rekao da prestane da plače "jer se neće dobro završiti", a onda posle iživljavanja rekao da se smiri i da će joj kupiti poklone. Sektor kriminalističke policije CJB Doboj ubrzo je identifikovao, pronašao i uhapsio silovatelja. Pretres je i njegov stan, prilikom čega su pronađeni i izuzeti materijalni dokazi koji mogu poslužiti u daljem toku krivičnog postupka.

S.Đ. je juče, nakon izvršene kriminalističke obrade, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

(Espreso.co.rs / Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.