BANJALUČANIN PRETIO DA ĆE ZAPALITI BENZINSKU PUMPU: Smešten na psihijatriju gde je PREMINUO!
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

OPŠTI HAOS

BANJALUČANIN PRETIO DA ĆE ZAPALITI BENZINSKU PUMPU: Smešten na psihijatriju gde je PREMINUO!

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da je o svemu obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju tela

Objavljeno:

Goran Đ. iz Banjaluke preminuo je tokom vikenda na Klinici za psihijatruju, nakon što je dan ranije i to jutro napravio pravi haos u Banjaluci.

Sve je krenulo kada je policiji 27. novembra oko 3.25 časova prijavljeno da nepoznata osoba preti da će zapaliti benzinsku pumpu u banjalučkom naselju Obilićevo, piše Srpskainfo.

– Goran Đ. je više puta lečen na psihijatriju, a radilo se o osobi koja ima problem sa alkoholom. On je tu noć došao na benzinsku pumpu i zatražio upaljač od radnika. Kada su mu radnici dali upaljač on je otišao, a zatim se vratio i sam uzeo još četiri upaljača – kaže izvor Srpskainfo.

Prema njegovim rečima, on se tada obratio radnicima pumpe i rekao da puste gorivo i da će sve zapaliti.

Na lice mesta stigla je odmah policija i ekipa Hitne pomoći. Dok su mu medicinski radnici pružali pomoć, on je dobio epileptični napad, usled čega je pao i zadobio povredu glave. Zatim je vozilom Službe hitne medicinske pomoći preveženo na Univerziteski – klinički centar Republike Srpske.

Međutim, nakon toga nisu završeni problemi sa Goranom.

– Isto jutro oko 7 časova policija je obaveštena od strane radnika Univerzitetsko – kliničkog centra Republike Srpske – Klinika za psihijatriju, da u krugu Klinike imaju problema sa Goranom Đ. te da on neće da izađe iz sanitetskog vozila, i da im je potrebna pomoć policijskih službenika – ističe sagovornik Srpskainfo.

Po dolasku na lice mesta, policija je zatekla Gorana u sanitetskom vozilu i nakon razgovora sa njim, on je obećao da će izaći iz vozila mirno.

– Međutim, kada je izašao iz vozla napao je policajca rukama i tada je savladan i pružena mu je medicinska pomoć. Istog dana 7.40 časova od strane radnika Klinike za psihijatriju policija je obaveštena da je on preminuo – kaže naš izvor.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da je o svemu obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju tela. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti srčani zastoj.

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.