OSNOVCU RAZBIO GLAVU BOKSEROM: Dečak ležao u lokvi krvi ispred škole
Foto: Nebojša Mandić

jeziv prizor

OSNOVCU RAZBIO GLAVU BOKSEROM: Dečak ležao u lokvi krvi ispred škole

Fizički obračun dogodio se na ulici odmah ispred škole, dečaka je udario dve godine stariji osnovac
Objavljeno: 11:41h

Učeniku šestog razreda jedne osnovne škole iz Prijedora razbijena je glava, i to, ni manje ni više nego bokserom kojim ga je u potiljak, prilikom fizičkog obračuna, koji se dogodio na ulici odmah ispred škole, udario dve godine stariji osnovac.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedor, potvrdila je da je sukob policiji prijavljen juče oko 13.15 sati.

Zbog činjenice da je reč o licima koja su mlađa od 14 godina, ne možemo davati više detalja o ovom slučaju – rekla je Alendarević, dodajući da je o svemu obavešten i Centar za socijalni rad u Prijedoru, ali i nadležno Tužilaštvo.

Prema nezvaničnim saznanjima, povređeni dečak je zbrinut u prijedorskoj bolnici i upućen na kućno lečenje. Njegovi roditelji se nisu oglasili, ali zato jeste jedan Prijedorčanin koji je naveo da je prizor učenika koji s razbijenom glavom leži u lokvi krvi ispred školske kapije, pored jednog kioska, bio strašan.

Niko mu nije prilazio. Uzeo sam trenirku od svog deteta koje sam dovezao u školu i zamotao mu glavu. Odvezao sam ga u bolnicu gde je utvrđeno da su mu povrede nanesene takozvanim bokserom, koji je navodno kupljen od žene koja ispred škole prodaje takve stvari. Lekar koji je primio dečaka obavestio je policiju. Strašno me pogodila nema reakcija posmatrača. Izgleda da smo dotakli dno – naveo je ogorčeno ovaj roditelj na svom Fejsbuk profilu, šokiran onim što je vidio.

(Espreso.co.rs / pd - online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.