KRIMINALNA GRUPA DARKA ELEZA POD ISTRAGOM! Tužilaštvo pustilo svedoka na slobodu nakon saslušanja!
Darko Elez, Foto: Tužilaštvo BiH

neverovatno

KRIMINALNA GRUPA DARKA ELEZA POD ISTRAGOM! Tužilaštvo pustilo svedoka na slobodu nakon saslušanja!

Elez je bio u ekstradicionom pritvoru od hapšenja u decembru u Beogradu, gde je živeo i radio duži niz godina.

Objavljeno:

Tužilaštvo BiH saslušalo je u svojstvu svedoka i pustilo na slobodu M. O. koji je uhapšen u sklopu istrage u vezi sa organizovanom kriminalnom grupom Darka Eleza, saznaje Srna iz izvora bliskih istrazi.

U toku je saslušanje N. L. koji je juče takođe uhapšen.

Njih dvojica su uhapšeni na području Istočnog Sarajeva i to u sklopu istrage koju Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske vodi u saradnji sa Tužilaštvom BiH u vezi sa delovanjem Elezove organizovane kriminalne grupe.

Inače, Senad Kreho, advokat Darka Eleza, potvrdio je da ga je njegov branjenik obavestio da je dobio rešenje iz Srbije da mu je oduzeto državljanstvo te zemlje. Elez se trenutno nalazi u pritvoru u trajanju od dva meseca na osnovu rešenja Suda BiH, nakon što mu je istekao pritvor od mesec dana. On je 3. marta isporučen BiH iz Srbije.

Elez je bio u ekstradicionom pritvoru od hapšenja u decembru u Beogradu, gde je živeo i radio duži niz godina, nakon što je u Srbiji izdržao kaznu od devet godina zatvora, na koju je bio osuđen kao organizator kriminalne grupe koja je 2009. na teritoriji Srbije i BiH trgovala drogom, vršila iznude i činila druga krivična dela.

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.