Sukob meštana i mladića iz Bg-a u Republici Srpskoj: Otišli da bi izazvali nerede na izborima
Foto: Profimedia

nemiri pred izbore

Sukob meštana i mladića iz Bg-a u Republici Srpskoj: Otišli da bi izazvali nerede na izborima

- Gradom se proširila priča da su oni tokom dana napali neke od meštana, posle čega se ispred hotela "Siti". Sumnja se da su došli zbog sutrašnjih lokalnih izbora i izazivanja incidenata u Prnjavoru - rekao je Dragan Mektić, ministar bezbednosti BiH
Objavljeno: 22:57h

U Prnjavoru su se sukobili meštani i grupa mladića iz Beograda, za koje se sumnja da su stigli u RS da bi izazvali nerede na lokalnim izborima u BiH u nedelju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To je izjavio ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić.

On je kazao da je veća grupa osoba iz Beograda stigla u Prnjavor u četiri vozila, da su se "veoma neobično ponašanja, nabildovani i istetovirani", što, kako je istakao, nije ostalo nezapaženo u malom gradu u kojem se svi poznaju.

Dodika Amerikanci drže na vlasti u Srpskoj, nema ništa od raspada BiH: Šta vi kažete o ovoj tvrdnji?

Po njegovim rečima, gradom se proširila priča da su oni tokom dana napali neke od meštana, posle čega se ispred hotela "Siti", u kojem su smešteni, počela okupljati veći broj građana, zahtevajući da napuste grad, jer se sumnja da su došli zbog sutrašnjih lokalnih izbora i izazivanja incidenata u Prnjavoru. Tada je i došlo do fizičkog obračuna, posle čega se grupa, za koje se tvrdi da je jedna navijačka grupa iz Beograda, povukla u hotel. Noćas su oko hotela raspoređene jake policijske snage.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.