TUGA! PREMINULA DOKTORKA OLIVERA PROTIĆ IZ BANJALUKE: "Večno ćeš biti u našim srcima"
Dr Olivera Protić, Foto: Printscreen

dokle ovako?

TUGA! PREMINULA DOKTORKA OLIVERA PROTIĆ IZ BANJALUKE: "Večno ćeš biti u našim srcima"

U oproštaju od dr Protić, iz ove zdravstvene ustanove su poručili da ne mogu da prežale gubitak svog odanog saradnika, divnog čoveka i vrednog lekara

Objavljeno: 15:20h

Od posledica korona virusa u Banjaluci je preminula doktorka Olivera Protić (45), specijalista otorinolaringologije, koja je bila zaposlena u zdravstvenoj ustanovi „Euromedic“.

U oproštaju od dr Protić, iz ove zdravstvene ustanove su poručili da ne mogu da prežale gubitak svog odanog saradnika, divnog čoveka i vrednog lekara.

- U najtežim danima svetske pandemije korona virusa, ni za trenutak nije posustala, već je svakodnevno i nesebično pružala pomoć svojim pacijentima. Nažalost, i sama je izgubila bitku sa ovim opasnim virusom. Draga doktorice Olivera, neka ti je večna slava i hvala! Kolektiv zdravstvene ustanove "Euromedic" te nikad neće zaboraviti i večno ćeš biti u našim srcima. Draga naša doktorice, hvala ti za sve, što si uvek bila tu za nas, kad je najteže bilo - stoji u objavi na Fejsbuku.

U ovom tužnom trenutku, kada se opraštamo od dr. Olivere Protic ne možemo da prežalimo zbog gubitka našeg odanog...

Posted by Euromedic Banja Luka on Среда, 17. март 2021.

Doktorka Protić se od kovida lečila u Univerzitetskom kliničkom centru RS, ali, nažalost, nije uspela da se izbori sa opakom bolešću.

Bonus video:

00:45

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Dragan Šutanovac

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.