Jeziv snimak iz BiH: Bahati vozač zamalo ubio nekoliko ljudi, udario psa i produžio dalje (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube/Armin

Sramota

Jeziv snimak iz BiH: Bahati vozač zamalo ubio nekoliko ljudi, udario psa i produžio dalje (VIDEO)

Uprkos tome što se na putevima BiH svakodnevno dešava i po nekoliko saobraćajnih nesreća, neretko sa smrtnim ishodom, vozači nikako da se nauče pameti
Objavljeno:

Bahati i nesavesni građani sa svojim četvorotočkašima redovno „zaobilaze zakon“ i tako ugrožavaju svoju, ali i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Nepropisno parkiranje, vožnja preko dozvoljene brzine, preticanje na mestima gde to nije propisano, samo su neki od prekršaja koji se na ulicama Republike Srpske i FBiH evidentiraju svakodnevno, više puta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Print Screen Youtube/Armin

Tako je juče u sarajevskom naselju Otoka snimljen vozač koji se suprotno svim zakonima o bezbednosti u saobraćaju, prestrojava u drugu traku. Da vozač koji je išao iza njega nije usporio, saobraćajna nesreća bila bi neizbežna. Ko zna sa kakvim posledicama.

Snimak je završio na internetu i izazvao burne reakcije građana, koji su osudili nesavesnog vozača, prvenstveno zbog toga što je na zadnjem sedištu njegovog automobila sedelo dete.

Ipak, ovaj bahati i neodgovorni postupak, nažalost nije prošao bez posledica. Kako se na snimku može videti, automobil je udario psa.

Nakon toga, kratko se zaustavio, te nastavio dalje.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.