POČELO IZNOŠENJE STVARI IZ NELEGALNOG OBJEKTA, SUTRA SE POSTAVLJAU TRAKE: Draško šokirao javnost u BIH! (VIDEO)
Draško Stanivuković, Foto: printscreen

objavio snimak

POČELO IZNOŠENJE STVARI IZ NELEGALNOG OBJEKTA, SUTRA SE POSTAVLJAU TRAKE: Draško šokirao javnost u BIH! (VIDEO)

- Sutra će biti postavljene i trake, kao poslednji korak pred rušenje ovog, nelegalno postavljenog objekta, napisao je Draško na Fejsbuku

Objavljeno: 11:45h

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković objavio je na svom Fejsbuk profilu da je advokat Dragičević odustao od odbrane porodice Radišić u predmetu "Kajak - terasa".

- Očigledno je svima jasno da je ovaj slučaj neodbranjiv. Danas je počelo iznošenje stvari iz ovog, do juče nedodirljivog lokala, a unošenje pravde u naš grad. Sutra će biti postavljene i trake, kao poslednji korak pred rušenje ovog, nelegalno postavljenog objekta. Nastavljamo dalje - napisao je Stanivuković.

Pogledajte snimak:

Podsetimo, gradonačelnik je u petak izneo izveštaje “Tima za reviziju”, po kojem je deo restorana “Kajak”, koji je u vlasništvu sina biznismena Mileta Radišića, izgrađen na gradskom zemljištu i bez potrebnih dozvola. Kako je rekao tada, taj objekat će biti srušen jer je, prema regulacionom planu, tu predviđeno zelenilo.

Srećko Radišić mu je na to odgovorio da plaćaju kiriju i da gradonačelnik pravi dramu bez potrebe. Istakao je da je u toku postupak legalizacije objekta i da smatra da u čitavoj priči nema ništa sporno.

Stanoviković je kasnije resornom ministarstvu uputio hitan nalog da se dozvoli nastavak procedure, koja uključuje rušenje objekta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.