Juče svi pričali o njegovoj humanosti, danas majka bolesne devojčice tvrdi da je on prevarant! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook / BillyStandUpKomicar

suprotna tvrdnja

Juče svi pričali o njegovoj humanosti, danas majka bolesne devojčice tvrdi da je on prevarant! (FOTO) (VIDEO)

Selma Suljkanović, majka devojčice Nejla koja boluje od retkog poremećaja mozga, tvrdi da od Bilija Agića nikada nije dobila novac i da ih je komičar prevario
Objavljeno: 16:55h

Bosnom i Hercegovinom i regionom juče je odjeknula informacija da komičar Billy Agić namerava da proda svoj automobil kako bi pomogao bolesnoj devojčici Nejli Suljkanović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nejla boluje od retkog poremećaja (Retov sindrom) mozga, a za njeno lečenje je pokrenuto nekoliko humanitarnih akcija u koje se uključio i Agić. On je odlučio da proda Golf 7 koji je kupio pre četiri meseca, da bi pomogao devojčici.

- Operacija košta 12.000 eura i nismo uspeli da sakupimo sav novac i zbog toga sam se odlučio na ovaj korak. Auta i lima će da bude, ali ljudski život mi je preči od komada lima. Neka svi kažu da sam lud, ali ovo je moja odluka! Radije ću voziti Golfa dvojku dizela i znati da sam jednoj devojčici spasao život nego voziti sedmicu i biti sebičan - napisao je Billy Agić u svom statusu na Fejsbuku.

Komičar ogromnog srca: Prodao novi auto da bi spasio bolesnu devojčicu! (FOTO)

Međutim, čini se kako Billy ipak nema čiste namere. Barem tako tvrdi Nejlina majka Selma Suljkanović, koja je Agića optužila na prevaru.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.