Očajna majka traži pomoć za lečenje: Političari, pomozite mi ili me ubijte, više ne mogu… (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook/Iman Sara

POTRESNA ISPOVEST

Očajna majka traži pomoć za lečenje: Političari, pomozite mi ili me ubijte, više ne mogu… (FOTO) (VIDEO)

Njen potresan status je šerovalo preko hiljadu ljudi na Fejsbuku u nadi da će joj neko pomoći
Objavljeno: 22:49h

Kada iscrpite zadnji atom snage koji imate u sebi, posebno ako ste u ulozi roditelja, ne preostaje vam ništa više nego se javno obratiti svetu i nadati se da će se pojedinci ujediniti i pomoći da nečija svakodnevnica postane lepša.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Majka iz Sarajeva je tako svojim statusom pokrenula lavinu komentara u nadi da će neko pomoći njoj i njenom sinu. Ona otvoreno poziva sve političke stranke i pita da li iko može da joj obezbedi lečenje, ako ne zbog nje, zbog deteta koje na ovom svetu ne bi imalo budućnost bez nje.

Vedrana Rudan šokirala: Glasajte za mene, po majčinoj liniji svi su bili ustaše! (FOTO) (VIDEO)

Kako bi pomogli Iman Sari, jedan frizerski salon iz Sarajeva je pokrenuo akciju prikupljanja pomoći.

Ovo je njen potresan status:

- Ne znam ni kako da vam se predstavim. Ne znam više ni ko sam, niti šta je ostalo od mene, sem ovog, od bolova izmorenog, nesposobnog tela. Zamislite da vrištim, da urlam: Ja više ne mogu!!! Zamislite život, u kojem gladujete, svejedno i ako imate šta da jedete, život u kojem i ako pojedete bilo šta, izađe iz vas u tekućem stanju, kroz maksimalno pola sata. U jakim bolovima.

Zamislite da vas SVAKO jutro, probude nesnosni bolovi u utrobi, koji vas teraju na povraćanje do gubljenja svesti. Zamislite da sama pomisao na hranu koju ste do juče ludo voleli, biva okidač za takva povraćanja. Zamislite da sve to traje tri godine i pet meseci. Zamislite još da ste samohrana majka bebe od četiri i po meseca, bez ikakvih primanja, bukvalno zarobljena u stanu od 40 kvadrata i da lekari u vašoj zemlji ne mogu da vam pomognu - započela je svoju priču.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.