I Dodikov cvećar na ikoni: Napadali ga najviše zbog devojaka koje su ga okružile (FOTO)
Foto: Twitter.com/ZarkoJokanovic

Sv. Milorad

I Dodikov cvećar na ikoni: Napadali ga najviše zbog devojaka koje su ga okružile (FOTO)

Posle freske na kojoj je oslikan Bratislav Gašić sa bratom Bobanom stiglo je podsećanje na ikonu koja se pojavila u Republici Srpskoj
Objavljeno: 17:42h

Reč je o ikoni na kojoj su, uz dva sveca, naslikani Milorad Janjetović, vlasnik banjalučke kompanije 'Tamaris' i njegove kćerke Tamara i Milica, a svi zajedno u rukama drže umanjenu verziju crkve.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada se slika pojavila u javnosti bilo je dosta oštrih komentara zbog toga što je ovaj privrednik odlučio da se ovekoveči na ikoni, pa do onih koji su govorili da su to pored njega, u stvari, ljubavnice.

Sliku svoju ljubim: Ovi političari i biznismeni su nacrtali sebe na freskama! (FOTO)

- U svakoj crkvi je običaj da ktitor, odnosno onaj ko je izgradio verski objekat ostavi sliku svoje porodice. Ja sam to i učinio. Kad je ta slika objavljena u medijima, po gradu su krenule brojne prozivke, a neki zlobnici su išle dotle da su tvrdili da su na slici moje dve ljubavnice, a ne moje kćerke. Žalosno je, šta da vam, kažem, čime se sve ljudi služe, rekao je tada Janjetović za portal Banjaluka.net.

Inače, Janjetovića zovu i 'Dodikov cvećar' jer se njegova kompanija bavi uređenjem zelenih površina i drugim poslovima iz oblasti hortikulture u RS.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.