STRAŠNA OPTUŽBA PROTIV DOKTORA DARKA GOLIĆA: Terete ga da je SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO PACIJENTA (36) U KOMI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

STRAŠNA OPTUŽBA PROTIV DOKTORA DARKA GOLIĆA: Terete ga da je SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO PACIJENTA (36) U KOMI!

Zlostavljanje se navodno desilo 19. januara 2020.

Objavljeno:

Potvrđena je optužnica protiv nekadašnjeg načelnika Klinke za anesteziju i intenzivno lečenje UKC Republike Srpske dr. Darka Golića zbog polnog uznemiravanja pacijenta. Galić je optužen za zlostavljanje 36-godišnjeg muškarca, oca dvoje dece, koji je nakon saobraćajne nesreće ležao u bolnici i određeno vreme bio u komi iz koje se probudio. Kako javlja Avaz, prema nezvaničnim informacijama DNK optuženog pronađen je na pacijentu, posteljini, naočaeama i pelenama za odrasle.

Zlostavljanje se navodno desilo 19. januara prošle godine u razdoblju od 19 do 22 sata, a medicinsko osoblje je zateklo Golića kako ljubi pacijenta u predelu lica.

Pacijent je pre toga danima bio u komi nakon nesreće. Kako navode svedoci, pacijent je bio vidno uznemiren i preplašen u prisustvu Golića, a tokom njegovog boravka u sobi puls mu je skakao do 150.

Nakon što se probudio iz kome nije se mogao braniti jer je bio vezan za krevet što je uobičajena procedura kako bi se sprečilo samopovređivanje. Pacijent je policiji potvrdio da ga je napastovao Golić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.