DRAŠKO STANIVUKOVIĆ SE OGLASIO: Hitno je ovo PORUČIO! (FOTO)
Stanivuković, Foto: Printscreen

da svima bude jasnije

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ SE OGLASIO: Hitno je ovo PORUČIO! (FOTO)

Njegova objava stoji na društvenim mrežama

Objavljeno:

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković oglasio se na mrežama povodom kritika na društveni mrežama ali i u pojedinim medijima da se banjalučke ulice ne čiste... Prvi čovek grada, ne čekajući ni časa, vreme provodi u čistaču za sneg.

Oglasio se pre nekoliko trenutaka na mrežama:

"Kritika pada brže nego sneg, ali potrudićemo se da očistimo i jedno i drugo. Od ranih jutarnjih sati zajedno sa našom zimskom službom obilazimo teren. Važno je da upoznamo građane sa činjenicom da se čišćenje snega odvija prema prioritetima, a jedan od prioriteta je taj da putevi prema Kliničkom centru, Hitnoj pomoći, vatrogascima i slično, budu prohodni, ali ni jedan deo Banje Luke neće biti zapostavljen. Građane molimo za strpljenje i razumjevanje, a naše službe će i u narednim satima intenzivno raditi. Nastojimo da kroz što kraće vreme uđemo u svaku ulicu, zato budite slobodni nam putem komentara javljate stanje u vašim naseljima." stoji u njegovoj objavi na FB.

Критика пада брже него снијег, али потрудићемо се да очистимо и једно и друго. Од раних јутарњих сати заједно са нашом...

Posted by Драшко Станивуковић on Четвртак, 14. јануар 2021.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Buka)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.