TURČINA I DALJE NE MOGU DA NAĐU: Doneli 55.000 evra, pa gnusno ubijeni, policija još uvek traga
On je prvo ubio Ramiza Odobašića, čije je telo pronađeno u grmlju, a potom i Arslana Mujića, Zeničane koji su bili trgovci devizama, Foto: MUP ZDK

TRAGA SE ZA UBICOM

TURČINA I DALJE NE MOGU DA NAĐU: Doneli 55.000 evra, pa gnusno ubijeni, policija još uvek traga

U međuvremenu, poznati su i detalji ovog zločina. Kako saznaje Avaz, Caner Tajlan nazvao je Arslanovog brata, koji je, takođe, devizer, da mu zameni 55.000 evra

Objavljeno: 13.01.2021. 22:49h

Sve raspoložive policijske snage još su na nogama i tragaju za Canerom Tajlanom, državljaninom Turske, koji se sumnjiči za današnje dvostruko ubistvo u Zenici.

Naime, on je prvo ubio Ramiza Odobašića, čije je telo pronađeno u grmlju, a potom i Arslana Mujića, Zeničane koji su bili trgovci devizama.

U međuvremenu, poznati su i detalji ovog zločina. Kako saznaje Avaz, Caner Tajlan nazvao je Arslanovog brata, koji je, takođe, devizer, da mu zameni 55.000 evra.

"Međutim, on je poslao Arslana, koji je nazvao i Ramiza Odobašića jer nije sam imao toliki iznos novca. Kada su tamo došli, usledio je horor", rekao je prijatelj stradalih.

Suočeni sa klasičnom sačekušom, najpre je otpor pružio Odobašić, koji je ubijen na licu mesta, a potom, tvrdi izvor, bačen u grmlje.

"Potom su ubili Arslana. Veliki šok. Radimo 30 godina zajedno, jedemo isti hleb. Niko još ne može da veruje šta se dogodilo", kaže sagovornik.

Posebno je šokantno da su ubijeni poznavali osumnjičenog ubicu iz Turske, s obzirom na to da je imao fast-fud na ulazu u pijacu. Osumnjičeni je pobegao belim kombijem, kako se sumnja.

Ranije je, takođe, menjao novac kod uličnih devizera, međutim, niko nije mogao ni naslutiti da bi mogao isplanirati nešto ovakvo i počini dvostruko ubistvo.

Inače, ovo nije prvi put da su zenički devizeri napadnuti. Naime, ubijeni Odobašić pre nekoliko godina napadnut je dok je išao kući. Tada je, takođe, pretučen i oteta mu je određena količina novca.

Bonus video:

(Espreso.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media