ZENIČKA POLICIJA NA NOGAMA: Traga se za Turčinom zbog dvostrukog ubistva! Ubijena su dva muškarca
Bosanska policija / Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ZENIČKA POLICIJA NA NOGAMA: Traga se za Turčinom zbog dvostrukog ubistva! Ubijena su dva muškarca

Ističe da je pronađeno još jedno telo i da se i taj zločin takođe može dovesti u vezu Turčinom

Objavljeno:

Zenička policija poziva građane da pomognu u nalaženju muškarca koji stoji iza ubistva Ramiza Odobašića iz tog rada.

Prema rečima Aldine Alić, portparolke MUP-a ZDK, prema do sada prikupljenim saznanjima, postoje osnovi sumnje da se u vezu sa ubistvom može dovesti Caner (Fuat) Tajlan, državljanin Turske, sa prebivalištem u Zenici.

Ističe da je pronađeno još jedno telo i da se i taj zločin takođe može dovesti u vezu Turčinom.

U dvorištu privatne kuće, pronađeno je još jedno telo muškarca, koje se prema operativnim saznanjima može dovesti u vezu sa navedenim krivičnim delom i osumnjičenim licem, napominju iz policije.

Kako prenosi Klix.ba, obe žrtve su trgovci devizama.

"Službenici Sektora kriminalističke policije su dobili saglasnost dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva ZDK za javno objavljivanje fotografije osumnjičenog. Pozivamo građane da ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama koje mogu pomoći u pronalasku i lociranju osumnjičenog, da o tome odmah obaveste najbližu policijsku stanicu besplatnim pozivom na telefonski broj 122 ili na broj 032/449-250 u Operativnom centru MUPA ZDK", kaže Alićeva.

Zenička javnost u šoku je nakon dvostrukog ubistva koje se dogodilo nakon tuče koja je Policijskoj stanici Centar dojavljena oko 10 sati.

Policija još obavlja uviđaj nakon pronalaska drugog tela muškarca, koji se kao i jutros ubijeni Odobašić, bavio trgovinom devizama, a radi se najverovatnije o starijem muškarcu A. M.

Prema informacijama do kojih je došao portal Klix.ba, osumnjičeni su dogovorili razmenu veće količine novca, navodno, više desetina hiljada evra.

S obzirom da se radi o većoj svoti, trgovci devizama došli su na lokaciju gde su pronađena tela, s namerom da završe posao usled čega je, kako je prijavljeno MUP-u, izbila tuča, a neposredno nakon toga policija je u grmlju pronašla Odobašićevo telo.

Nekoliko sati kasnije, Zeničanin, čija se kuća nalazi u neposrednoj blizini, došao je u svoje dvorište te na stolici zatekao telo i drugog ubijenog, nakon čega je pozvao policiju koja je oko 16 sati započela i drugi uviđaj.

Kako se saznaje, policija u Zeničko-dobojskom kantonu je na nogama i tragaju za belim kombijem, a traga se za ubicom i muškarcem koji se može dovesti u vezu s ubistvima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.