Prevrneš 120 leševa da bi našao telo rođaka: O ovom jezivom statusu priča ceo region! (FOTO)
Foto: Fonet

prevelika stradanja

Prevrneš 120 leševa da bi našao telo rođaka: O ovom jezivom statusu priča ceo region! (FOTO)

Pošto se digla kuka i motika patriota i rodoljuba svih vrsta, sa svih meridijana i paralela, svih boja partijskih knjižica i imovinskih kartica, prizivaju se ratovi, frontovi... Red je da se podeli znanje, čista empirija, ništa prepisano. Rat za početnike (iz ugla vojnika)
Objavljeno: 15:32h

Rat je na ovim prostorima ostavio veliki trag, a mnogi i dalje imaju živa sećanja o stradanjima svojih porodica i prijatelja. Ipak, on mnogo drugačije izgleda iz ugla vojnika, koji ako pričaju o tome ne mogu da ulepšaju priču i surovo su realni.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

O statusu Eldina Kurbašića danas priča ceo region, a on je iz svog ugla napravio priručnik o "ratu za početnike". Kako je izgledalo stradanje spakovao je u nekoliko redova, a kada budete pročitali njegovu priču neće vam biti dobro.

Urnebesni sastav malog Bosanca zbog kojeg se region trese od smeha!

Svoju priču započeo je ovako:

Pošto se digla kuka i motika patriota i rodoljuba svih vrsta, sa svih meridijana i paralela, svih boja partijskih knjižica i imovinskih kartica, prizivaju se ratovi, frontovi... Red je da se podeli znanje, čista empirija, ništa prepisano. Rat za početnike (iz ugla vojnika):

- roditelji gledaju brdo sa prozora kako ga devastira hiljade granata, a znaju da si ti gore u akciji. Dok to gledaju mole Boga da se živ vratiš, pa po cijenu i da ostaneš invalid. Samo da si živ.

foto: Fonet

- ne mora te pogoditi metak ili geler da bi te ubilo u borbi. Ubija i detonacija tako što ti od blast udara popucaju organi. Prvi simptomi su gubljenje svijesti i povraćanje krvi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.