Urnebesni sastav malog Bosanca zbog kojeg se region trese od smeha!
Foto: Thinkstock

Stara, ali dobra stvar

Urnebesni sastav malog Bosanca zbog kojeg se region trese od smeha!

Bosanski humor prožet teškom porodičnom pričom, koju mali autor predstavlja ležerno i smireno, zasijao je u svom punom sjaju!
Objavljeno: 17:43h

Pismeni zadatak na temu "Kako sam proveo letnji raspust", jednog dečaka iz Bosne i Hercegovine ponovo je hit na društvenim mrežama. Urnebesno smešna priču o letovanju, prvoj ljubavi i razvodu roditelja, sa kojim se dečak lako miri, nasmejala je ljude širom regiona još pre 8 godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sada je tekst ponovo objavljen, ali su reakcije ponovo fantastične.

Iako je pitanje da li je ovo zaista napisalo dete, bosanski humor zasijao je u svom punom sjaju. Pročitajte!

- Ove godine sam letnji raspust proveo sa porodicom na moru. Ja, sestra i burazer. I otac i majka. Isto. Ja sam iš'o svako jutro sam po hleb, a tata je pio popodne po najgoroj vrućini. Jedno dva dana nisam iš'o na plažu jer sam se od nečega osuo. Drugi dan mora tata je slomio majku pred narodom. Niko se ni okrenuo nije. Takav je narod.

Majka je govorila nama deci da će ujak Ibro slomiti tatu kad se vratimo. Ujak Ibro ja samim tim majčin brat. On je musliman kao i mi. Zaljubio sam se u Sandru, ona je pola - pola. Majki nije pravo u vezi toga. Sandra je odlična u školi. Ima velike plave oči. Kad me poljubila zamantalo mi se.

foto: Thinkstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.