SVI PRIČAJU O PONAŠANJU ČOVEKA KOJI JE POBEDIO DODIKA: Sve se treslo! (VIDEO)
Stanivuković, Foto: printscreen

stav!

SVI PRIČAJU O PONAŠANJU ČOVEKA KOJI JE POBEDIO DODIKA: Sve se treslo! (VIDEO)

Pokazao šta njegova zemlja za njega znači

Objavljeno:

Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković se pre 3 sata oglasio na svom Instagram profilu, gdje se osvrnuo na svoja nedavna gostovanja, gde je u fokusu bio rat, genocid.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

- Izabran za gradonačelnika, a najmanje pitan za to!

To nije moja odgovornost, nego odgovornost medija koji žele samo dobar naslov, senzaciju i čitanost po svaku cenu, a uz sve to da zadovolje apetite nacionalnih politika koje predstavljaju.

Otužen za ,,nacionalizam’’ samo zato što ne prihvatam usku košnicu površnih analiza prošlosti koje narod kojem pripadam stavljaju u negativan položaj, koji u lancu raznih ,,priznanja’’ koja se od nas traže u konačnosti treba da znači i ukidanje Republike Srpske koja je za nas trajna, neupitna i koju ćemo kroz sve buduće dane, godine i decenije zajedno graditi i jačati!

Snažna Republika Srpska doprinosi napretku cele Bosne i Hercegovine i moja dužnost jeste da u tim okvirima vodim našu politiku i to sve vreme činim, boreći se za svoj narod, poštujući i uvažavajući sve druge narode i manjine, ne praveći nikakvu razliku u pogledu da ovdje svi bolje živimo.

Zagovornik sam ideje ekonomskog patriotizma koji će biti u fokusu našeg delovanja u narednom periodu - napisao je Stanivuković na svom Instagram profilu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.