ČOVEK KOJI JE POBEDIO DODIKA U BANJALUCI DAO OBEĆANJE koje se tiče GEJ PARADE! Svi su U ŠOKU!
Draško Stanivuković, Foto: Printscreen

OGLASIO SE

ČOVEK KOJI JE POBEDIO DODIKA U BANJALUCI DAO OBEĆANJE koje se tiče GEJ PARADE! Svi su U ŠOKU!

Kazao je i da je on "Srbin i prvoslavac i da gej parada nije u duhu naroda kojem pripada''

Objavljeno:

Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kazao je da svako ima pravo na sve vrste opređeljenja, ali da dok je on na čelu tog grada gej parada neće biti organizovana u tom gradu.

- Neka svako radi šta u dubini sebe oseća. Mislim da je jedna gej parada dovoljna u Sarajevu, za čitavu zemlju. Mislim da je to sasvim dovoljno. Mislim da nema potrebe u Banjaluci - kazao je Satnivuković za sarajevsku televiziju Fejs.

On je dodao i da smatra, kao gradonačelnik Banjaluke, da su to vrednosti koje ne treba da se na taj način promovišu na trgovima, prenosi sarajevski portal Klix.

"Smatram da niko u Banjaluci nije ugrožen, po bilo kojoj opredeljenosti. Ako neko želi da izrazi takvu vrstu svog stava, do Sarajeva je tri sata i svake godine ima ovde. Ima u Beogradu", poručio je.

Kazao je i da je on "Srbin i prvoslavac i da gej parada nije u duhu naroda kojem pripada''.

Na pitanje da li je to u duhu Bošnjaka i muslimana u Sarajevu, Stanivuković je odgovorio da svako ima pravo da donese odluku.

- To neće biti za vreme mog mandata u Banjaluci - rekao je a na konstataciju da će biti ako mu narede dodao: "Hajde da vidimo ko će organizovati u Banjaluci".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.