MLADU MAJKU (28) SA BALKANA MUŽ UBIO I BACIO U RIBNJAK: Otkriveni stravični detalji ZLOČINA!
Ubijena Nadira sa sinom, Foto: Printscreen Facebook

FEMICID

MLADU MAJKU (28) SA BALKANA MUŽ UBIO I BACIO U RIBNJAK: Otkriveni stravični detalji ZLOČINA!

Prema dosadašnjim rezultatima istrage Nadira Salkić ubijena je udarcem tupim predmetom u glavu, a uhapšen je njen suprug Nermin

Objavljeno:

Bosansku zajednicu u Nemačkoj potresla je stravična tragedija kada je telo mlade Bosanke Nadire Salkić (28) s velikom ranom na glavi pronađeno u ribnjaku u naselju Rodgao u Ofenbahu kod Frakfurta.

Nemački istražitelji otvorili su opsežnu istragu koja je dovela do osumnjičenog, a ispostavilo se da se radi o njenom suprugu Nerminu (34). Naime, suprug je prijavio policiji njen nestanak, a tokom saslušanja njegova priča se policiji učinila kao neverovatna.

On je kako saznajemo od Bosanaca koji žive u Ofenbahu kazao policajcima da mu nisu poznati razlozi zašto je napustila dom.

Naime, kada su policajci saslušali komšije otkrili su da je par imao problema u braku, a u tome se i krio motiv ubistva. Nadira se kako je otkriveno planirala razvesti od Nermina, a što on nije mogao podneti. Obdukcijom je utvrđeno da je nesretna žena udarena tupim predmetom u glavu usled čega je nastupila smrt. Nermin je Nadiru navodno usmrtio u njihovom stanu nakon čega ju je prevezao do jezera gde je ostavio njeno telo.

Par ima dvoje dece, za koju je brigu preuzela komšinica. Policija sedmogodišnjeg dečaka i dvogodišnju djevojčicu obilazi svakodnevno i donosi im sve što im je potrebno. Nadira u BiH ima roditelje i brata koji će preuzeti brigu o deci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.