Još jedna katastrofa u Brčkom: Tužna priča napuštene dece zbog koje će vam poći suze! (VIDEO)

Majka ostavila anđele

Još jedna katastrofa u Brčkom: Tužna priča napuštene dece zbog koje će vam poći suze! (VIDEO)

Četiri dečaka, stara 13, 11, 5 i godinu dana vreme uglavnom provode sami. Majka ih je ostavila, a njihov otac radi po ceo dan kako bi ih prehranio
Objavljeno:

Tužna priča novinare je odvela u Brčko, u porodicu Protić koja je odnedavno razorena. Čudo od deteta: Edin ima 4 godine i tečno čita, priča i piše engleski! (FOTO) Četiri dečaka, stara 13, 11, 5 i godinu dana vreme uglavnom provode sami, jer njihov otac radi po ceo dan kako bi ih prehranio, a majka ih je ostavila.

Youtube/Printscreen/Hayat production
Najteže je Mirzetu, najstarijem dečaku koji odgaja jednogodišnjeg Nazira. On mlađeg brata hrani, presvlači mu pelene i čuva ga od kad mu je majka otišla. I uprkos obavezama kod kuće, on stiže da ide u školu, radi domaći i bude vrlo dobar đak.
Youtube/Printscreen/Hayat production
- Ljut sam na nju. Otišla je zbog Fejsbuka - priča Mirzet i dodaje: - Stalno je bila na Fejsu, a onda je jednog dana, bez reči otišla. Više se nije vratila. Voleo bih da sve bude kao pre, da imamo normalnu porodicu... - rekao je Mirzet kutajući knedle. Pogledajte kako se iz korena promenio život ovih mališana, ali i njihovog oca koji im je sada - sve na svetu!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.