SREĆAN SAM ŠTO MOGU DA HODAM: Ovako je legendarni Mustafa govorio tokom borbe sa karcinomom!
Mustafa Nadarević, Foto: Dragana Udovičić

mustafa nadarević

SREĆAN SAM ŠTO MOGU DA HODAM: Ovako je legendarni Mustafa govorio tokom borbe sa karcinomom!

Dugo se mučio

Objavljeno: 16:13h

Musatafa Nadarević, poznati bosanski glumac, preminuo je nakon duge borbe sa teškom bolešću u 77. godini.

Dijagnostifikovan mu je bio karcinom pluća, nedavno je otpušten iz bolnice i bio je u kući u Zagrebu, a kako su pisali mediji nije izlazio iz kuće zbog epidemiološke situacije.

Da podsetimo, Mustafa Nadarević (74), najpoznatiji po ulozi Izeta Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan", nastavljao je da glumi uprkos zdravstvenim problemima.

Nadarević je, tada, u intervjuu za Dnevni avaz otkrio zašto je prestao da snima seriju "Lud, zbunjen, normalan".

- Iskreno, prvi sam prestao da radim tu seriju jer više ne mogu. I mnogo je devet godina, čovek se umori. Dosadi kada ste stalno na setovima... Osim toga, u tih devet godina napravili smo 11 sezona i dosta je to - zaključio je Nadarević.

Njegov dugogodišnji prijatelj Antun Vrdoljak (85) angažovao ga je na filmu "General" o životu Ante Gotovine. Pristao je da radi s njim jer mu je reditelj otkrio da je ovo njegov poslednji projekat.

- Zbog predstave "Sjajni momci" u kojoj igram ne mogu da stignem na snimanja pa mi oni prilagođavaju neke scene kako bih mogao da dođem i odradim svoj deo posla. Vrdoljak me je kupio kada je rekao da mu je ovo poslednji posao, iako mu ne verujem - rekao je glumac.

Nadarević svoje probleme sa srcem pripisuje godinama, ali je otkrio kako ga oni ne sprečavaju u aktivnostima.

- Srećan sam što mogu da hodam, borim se da pobedim bolest, ne dam na sebe. Vodim se onom: "Mnogo je bolje raditi nego ne raditi" - završava legendarni Izet.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Dnevni Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.