POLICIJA NA NOGAMA! Državljanin Maroka osumnjičen za ubistvo na Ilidži
U napadu jedna osoba ubijena, Foto: Tanjug/AP

saznanje

POLICIJA NA NOGAMA! Državljanin Maroka osumnjičen za ubistvo na Ilidži

Trojica migranata sinoć su u Barskoj ulici nožem napali meštane naselja Otes

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo došli su do saznanja da se državljanin Maroka A.H. (34) nalazio u Barskoj ulici na Ilidži, gde je u napadu jedna osoba ubijena, a dve povređene.

Policija je do ovih saznanja došla radeći, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva, na rasvetljavanju i dokumentovanju sinoćnjeg događaja, saopšteno je iz kantonalnog MUP, prenosi Srpskainfo.

Iz sarajevske policije uputili su molbu građanima da eventualna saznanja o navedenoj osobi, odnosno njenom kretanju ili mestu boravka, dostave Operativnom centru Uprave policije MUP Kantona Sarajevo ili najbližoj policijskoj stanici.

Ogorčeni meštani Ilidže okupili su se danas u Maloj aleji kako bi osudili ubistvo u naselju Otes, koje su počinili migranti, te uputili poruku da nadležne institucije u BiH konačno moraju pronaći način da sklone migrante s ulica.

Trojica migranata sinoć su u Barskoj ulici nožem napali meštane naselja Otes. U ovom napadu preminuo je državljanin BiH čiji su Jasmin Berović (36), dok su još dve osobe povređene.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.