ŠTA JE ZAISTA DODIK REKAO O BANJALUCI? Oglasio se Igor Žunić
Milorad Dodik, Foto: Printscreen/Tanjug

procenio

ŠTA JE ZAISTA DODIK REKAO O BANJALUCI? Oglasio se Igor Žunić

Podsetio je da je Dodik juče rekao da će parlamentarna većina u Banjaluci

Objavljeno:

Član Glavnog odbora SNSD-a Igor Žunić ocenio je da su pojedini mediji "tendeciozno i potpuno pogresno" preneli izjavu predsednika stranke Milorada Dodika o razvoju Banjaluke.

Žunić je u izjavi za Srnu rekao da su pojedini mediji bez, kako je naveo, "imalo profesionalne i moralne odgovornosti", preneli da je Dodik na jučerašnjoj konferenciji za novinare "pretio i građanima Banjaluke".

Žunić kaže da je to "apsolutna laž" i ističe da je Dodik već u izbornoj noći čestitao svim izbornim pobednicima, kao i da je poručio da SNSD uvek poštuje izbornu volju birača.

Podsetio je da je Dodik juče rekao da će parlamentarna većina u Banjaluci, predvođena SNSD-om, nastaviti da sprovodi politiku jačanja i promocije svih vrednosti i Banjaluke i Republike Srpske.

Ukazao je da je Dodik tom prilikom posebno naglasio da je parlamentarnoj većini u Gradu Banjaluka stalo da grad funkcioniše i da se sačuva njegov dobar imidž.

"Isto tako, naglasio je da će skupštinska većina podržati realizaciju predizbornih obećanja Draška Stanivukovića koja su za dobrobit svih stanovnika Banjaluke, a među kojima je i besplatan javni prevoz za učenike i penzionere", naglasio je Žunić.

Dodik je, ukazuje Žunić, rekao da jeste iznenađenje, ali i razočaranje da kandidat SNSD-a Igor Radojičić nije dobio podršku svojih sugrađana, uprkos tome što je vlast u Banjaluci, predvođena SNSD-om, skoro dve decenje maksimalno ulagala u Banjaluku i napravila moderan grad sa svim neophodnim sadržajima potrebnim za život građana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.