RADNIKA ZATRPALA ILOVAČA: Kobna nesreća na gradilištu, poginuo čovek! IMAO JE 36 GODINA
Banjalučanin nastradao priliko građevinskih radova, Foto: Dragana Udovičić

TRAGEDIJA

RADNIKA ZATRPALA ILOVAČA: Kobna nesreća na gradilištu, poginuo čovek! IMAO JE 36 GODINA

Naložena je i obdukcija smrtno nastradalog

Objavljeno:

Banjalučanin N. T. (36) poginuo je prilikom izvođenja građevinskih radova na izgradnji kanalizacione mreže u Banjaluci, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Nesreća se dogodila u Ulici Dujka Komljenovića, a nastradali je bio radnik privrednog društva "Hidro-kop".

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Igor Cimeša, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka, uz prisustvo inspektora zaštite na radu.

- Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere na utvrđivanju svih okolnosti predmetnog događaja, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske - navedeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Stanari u banjalučkom naselju Rebrovac juče su bili u šoku zbog tragedije koja se dogodila kada je radnika zatrpala zemlja.

- I sada mi nije jasno šta se dogodilo. Radnici su normalno radili i odjednom se začula galama. Ubrzo je došla Hitna pomoć, i čuli smo da je neki radnik nastradao - ispričao je stanar koji je želeo da ostane anoniman.

Prema nezvaničnim informacijama tragedija se dogodila kada je radnik N. T. (36) sišao u rupu kako bi uzeo letvu, nakon čega se na njega obrušila ilovača.

- Čuli smo da je taj čovek otac troje dece. Ko će sada njima objasniti zbog čega im je otac nastradao, pitaju se stanari.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.