POKOLJ! OŠTIM PREMETOM UBIJAO BRATA, PA POČINIO SAMOUBISTVO: Na istom mestu je pre nekoliko godina ZAKLAO MAJKU
Horor u Savicama, Foto: RINA

stravično

POKOLJ! OŠTIM PREMETOM UBIJAO BRATA, PA POČINIO SAMOUBISTVO: Na istom mestu je pre nekoliko godina ZAKLAO MAJKU

Nekoliko sati nakon tragedije, zagrebački vatrogasci stigli su na mesto zločina kako bi iz dvorišnog dela zgrade izvukli telo muškarca

Objavljeno:

Muškarac (42) koji je u stanu oštrim predmetom usmrtio brata (44), a potom je 18. septembra počinio samoubistvo skokom sa balkona na drugom spratu zgrade u zagrebačkom naselju Savice, ranije je u tom istom stanu ubio i majku.

Nekoliko sati nakon tragedije, zagrebački vatrogasci stigli su na mesto zločina kako bi iz dvorišnog dela zgrade izvukli telo muškarca.

Policija je danas objavila da nisu sigurni kad je 42-godišnjak ubio brata. Postoji mogućnost da ga je ubio dan ili dva ranije da bi se u petak bacio s balkona i tako počinio samoubistvo.

- Između 16. i 18. septembra, od 7 do 15 sati na Trnju u Ulici Vladimira Ruždjaka, 42-godišnjak je u stanu oštrim predmetom usmrtio 44-godišnjaka, a nakon čega je 18. septembra počinio samoubistvo skakanjem s visine. Tela su prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku - saopštila je zagrebačka policija.

Ubio majku, pa se nagodio sa sudom

Isti muškarac koji je u petak ubio brata, u februaru 2014. godine nožem je u stanu ubio majku. Zločin je otkriven tek sledećeg dana kad je brat ubice došao u stan, zabrinut jer se on i majka nisu javljali. No tada se nakon ubistva nagodio za kaznu od šest godina zatvora jer je bio smanjeno uračunljiv.

- Ja sam bila u apsolutnom šoku kad su ga pustili. Nisam mogla da verujem kakvo je to pravosuđe koje pusti čoveka nakon što zakolje svoju mamu. Strašno, ali ne čudi me što je ubio i brata, ne znam samo šta je radio kod njega - kaže jedna od šokiranih komšinica.

Muškarac (42) pušten je na slobodu prošle godine i brat kojeg je ubio mu je bio staratelj jer je proglašen neuračunljivim. Sud je dosudio da se vrati da živi sa bratom u stan u kojem je ubio majku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.