UDARATE MUČKI DOK SLAVIMO TEMPIRANIM NAPADIMA: Oglasila se PREDSEDNICA REPUBLIKE SRPSKE prejakom PORUKOM!
Željka Cvijanović, Foto: Zorana Jevtić

REAGOVALA

UDARATE MUČKI DOK SLAVIMO TEMPIRANIM NAPADIMA: Oglasila se PREDSEDNICA REPUBLIKE SRPSKE prejakom PORUKOM!

Cvijanović je istakla da su napadi na Viškovića tempirana tema i da je namera da se diskredituje još jedan funkcioner Republike Srpske

Objavljeno:

Predsednica Republike Srpske (RS) Željka Cvijanović izjavila je da joj deluje kao namerno puštena priča o lažnom svedoku u vezi sa premijerom RS Radovanom Viškovićem da bi pažnja javnosti bila skrenuta sa potresa u SDA, odnosno sa odlaska Aljoše Čampare i sa njegovih optužbi na račun dojučerašnjih stranačkih kolega i visokopozicioniranog kadra SDA.

"U vreme kad Republika Srpska i Srbija proslavljaju praznik srpskog jedinstva, a bošnjački političari Džaferović, Izetbegović i Komšić histerišu zbog Dodikove posete Zagrebu, izgleda da je napad na Viškovića spasonosna tema za kontaminirano Sarajevo", rekla je Cvijanović za Srnu, prenosi RTRS.

Ona je istakla da je, prema informacijama, Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Republike Srpske reč o nekredibilnom svedoku i njegovim lažnim svedočenjima pred Sudom BiH.

Cvijanović je istakla da su napadi na Viškovića tempirana tema i da je namera da se diskredituje još jedan funkcioner Republike Srpske.

Ona je ukazala da niko normalan nema ništa protiv da pravosudni organi rade svoj posao i istražuju sve što treba od ratnih zločina do bilo kog oblika kriminala ili korupcije.

"Ali, imati s jedne strane takve optužbe, a s druge strane tvrdnje da je reč o svedoku koji je psihički poremećen i koji je za novac lažno svedočio, a onda sve to eksploatisati medijski, i to baš kad je na sceni opšta pometnja u političkom Sarajevu, onda to zaista deluje s lošom namerom", naglasila je Cvijanović.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.