KAŽETE DA KORONA NE POSTOJI? Meni se celo telo TRESLO, a onda sam KOLABIRALA! Ova devojka objasnila svoju agoniju
Saliha Kulenović, Foto: printscreen/facebook

STRAVA I UŽAS

KAŽETE DA KORONA NE POSTOJI? Meni se celo telo TRESLO, a onda sam KOLABIRALA! Ova devojka objasnila svoju agoniju

Istakla je da želi da svojim primerom pokaže da bolest zaista postoji i da je izuzetno teška

Objavljeno:

Sarajevka Saliha Kulenović, koja je zbog zaraze koronavirusom zadržana na lečenju u izolaciji na Podhrastovima, upozorila je sve one koji sumnjaju da virus postoji. Na svom Fejsbuk profilu napisala je kroz koju je agoniju prošla od kada je dobila temperaturu te kako joj se iznenada stanje veoma pogoršalo.

Zadnji atom snage

– Za sve one koji ne veruju da korona postoji, evo jedna slika iz bolnice. Posle devet dana borbe s temperaturom, koja me popustila tek danas, uz injekcije, imam snage da nešto napišem. Ova bolest je toliko teška i podmukla, hinjski polako te lomi dok te na kraju ne uništi i totalno te iscrpi, uzimajući zadnji atom snage. Ja sam se pridržavala svih mera i opet sam se razbolela – piše Kulenović.

Istakla je da želi da svojim primerom pokaže da bolest zaista postoji i da je izuzetno teška.

– Moji simptomi su se pojavili u ponedeljak uveče, dobila sam groznicu, treslo mi se celo telo da bi mi u utorak ujutro bilo malo bolje, oko 37,5, i mislila sam da je prehlada. Stanje mi se pogoršalo u sredu navečer s izuzetno visokom temperaturom. Javila sam se odmah doktoru u četvrtak, uslikali su mi pluća i testirali me. Dobila sam upalu pluća u roku od samo dva dana. Kod kuće sam bila do subote, uz terapiju koju sam dobila kad su mi slikali pluća, međutim kolabirala sam i morala sam u bolnicu. Imala sam sve simptome. Kod nekoga se pojave svi, a kod nekoga samo neki. Simptomi su vrtoglavica, temperatura, bolovi u nogama, neki trnci koji nikad ne prestaju, mučnina, ali ona najgora, dijareja, bolovi u glavi, krstima, u plućima, kašalj, gubitak čula ukusa i mirisa. Ja sam imala svaki. Ne možete se sabrati niti povezati sa sobom, kao da ste u nekoj vrsti agonije i bunila, temperaturu imate non-stop, skinete je na tri-četiri sata i eto je opet. Još sam ja umereno težak pacijent, ne mogu ni zamisliti kako je ovim težima – navela je pacijentica.

Za sve one koji ne vjeruju da korona postoji,evo jedna slika iz bolnice... Poslije 9 dana borbe sa temp.koja me je...

Posted by Saliha Kulenović on Уторак, 15. септембар 2020.

Nemoguće je da virus POTPUNO NESTANE, previše je ljudi zaraženo! Doktor Kon otkrio nove podatke o koroni

Kazala je da ovo stanje ne bi poželjela ni najgorem neprijatelju.

Javite se doktoru

– Ako vam se, ne dao Bog, desi neki od simptoma, odmah se javite doktoru, nemojte odlagati, najbolje da se odmah lečite, nemate se čega bojati. Za uslove u bolnici nemam reči, ja sam sama u sobi, ovo osoblje izolacije Podhrastovi, doktorke, doktori, medicinske sestre, tehničari, ostalo osoblje, takvi su heroji, moji heroji će biti zauvek. Toliko su dobri ljudi, a onda sve ostalo. Prema svakom pacijentu isto pažnje i ljubavi, obilaze vas non-stop i rade sve da vam olakšaju stanje. U svakom trenutku su tu za sve što vam treba. Hvala svom osoblju do neba, ne mogu im se nikad odužiti, ali mogu vama. Ja se polako oporavljam i nadam se da ću ubrzo uz Božiju pomoć ozdraviti. Čuvajte se, molim vas, ovo nije običan grip, nego teška i komplikovana bolest, ali za koju postoji lečenje, zato molim vas, ako vas uhvati, odmah se javite doktoru, ne odlažite ništa – stoji u objavi Kulenović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.